Vés al contingut

notícies relacionades

L'abat Soler demana diàleg "sense que ningú no en surti humiliat"

(Jordi Llisterri -CR) La recepta que ofereix l'Església és diàleg, diàleg i diàleg, i "potser algú que convidi Puigdemont i Rajoy a un sopar". És la resposta que ha donat l'abat Josep Maria Soler a les reiterades preguntes sobre la situació política actual dels assistents al dinar col·loqui de Barcelona Tribuna: "Encara som a temps a seure i parlar".

TV3 emet un documental sobre Dorotea de Chopitea, una cristiana desconeguda

(Glòria Barrete –CR) "Qui és Dorotea de Chopitea? Aquesta senyora amb un nom tan sonor però tan desconeguda?". És la pregunta inicial que quasi tots els implicats en el documental 'Dorotea de Chopitea. Una senyora de Barcelona' que analitza la seva figura es van plantejar un cop presentada la idea. Una dona sense la qual no es pot entendre la Barcelona del segle XIX i que ara pren força i nom a través d'un documental, produït per Media 3.14 del grup Mediapro, i amb la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa" i la Societat Bicentenari Dorotea de Chopitea.

Francesc rep una delegació del programa #Invulnerables, encapçalada per Lucía Caram

(Obra Social 'La Caixa') El papa Francesc ha rebut, en el marc de l'audiència del dimecres, una representació del programa #Invulnerables, encapçalada per sor Lucía Caram; el director general de la Fundació Bancària 'la Caixa', Jaume Giró; el vicepresident del FC Barcelona, Jordi Cardoner; i la presidenta honorífica de la Fundació Rosa Oriol, Rosa Tous.

Omella: "Un altre model econòmic és possible"

(Jordi Llisterri –CR) Una possibilitat quan demanes l'opinió a algú, és que te la doni i el digui el que pensa. Això és el que va fer aquest dimecres l'arquebisbe Joan Josep Omella en el fòrum d'empresari i professionals Tribuna Barcelona, organitzat per la Societat Econòmica Barcelonesa d'Amics del País, La Vanguardia i l'Associació Espanyola de Directius.

Joves extutelats que se'n surten

(Obra Social 'La Caixa') La vicepresidenta del Govern i consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, i el director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Giró, han presidit aquest dilluns a CaixaForum Barcelona un

El Casal dels Infants obre La Betsaida a Badalona

(Obra Social 'la Caixa' - Generalitat de Catalunya)  El nou centre de referència del Casal, al barri de Llefià de Badalona, La Betsaida, ha obert avui les seves portes a les institucions, empreses i ciutadans que l’han fet possible.

Veure la fe