Vés al contingut

notícies relacionades

Sortir: el primer repte de la catequesi

(Laura Mor –CR) “Personalitzar creativament itineraris catequètics”. Aquest és el repte que llancen les properes jornades interdiocesanes de responsables de catequesi. La formació tindrà lloc al Seminari Conciliar de Barcelona els dies 6 i 7 de juliol i s'ofereix en sintonia amb el magisteri del papa Francesc.

Religió i interioritat, a l'escola d'estiu de Blanquerna

(CR/Blanquerna) Mestres i professors curiosos en el camp religiós i la interioritat tenen oferta formativa a Blanquerna. Un any més, la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-URL organitza l’Escola d’Estiu, del 4 al 8 de juliol, amb cursos sobre l’edució en les diferents etapes (infantil, primària, secundària i internivells) i itineraris (mestres, novells, benestar, cultura i territori). 

La Sagrada Família busca el vincle emocional amb els alumnes

(Laura Mor –CR) L'equip pedagògic de la Basílica de la Sagrada Família segueix innovant. Aquest curs amplia l'oferta d'itineraris temàtics per escoles atenent la franja dels estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius. Un desplegament de materials didàctics expliquen la coherència i la intenció de l'obra de Gaudí.

La Sagrada Família obre les portes a mestres i professors

(CR) La Basílica de la Sagrada Família convida als docents a conèixer el seu programa d’activitats didàctiques. Per presentar-lo, aquest dijous dia 2 i el proper 14 d’octubre s’han programat dues sessions informatives. En les dues sessions es presentarà als docents la metodologia i els materials associats a les visites didàctiques.

Catalonia Sacra es desplega també a Tortosa

(CR/Catalonia Sacra) El proper divendres tindrà lloc l'acte de presentació pública a la diòcesis de Tortosa de Dertosa Sacra, nom que pren al bisbat de Tortosa el projecte Catalonia Sacra, una iniciativa de dinamització cultural i turística del patrimoni artístic dels bisbats amb seu a Catalunya. L'acte, que tindrà lloc a la capella de la Santa Cinta de la catedral de Santa Maria de Tortosa, estarà presidit per Enrique Benavent, bisbe de Tortosa.

Un estiu entre monestirs, ermites, esglésies, basíliques i catedrals amb Catalonia Sacra

(CR) Aquest estiu CatalunyaReligió serà més a la vora que mai del patrimoni cultural de l'Església al nostre país. De la mà de Catalonia Sacra els lectors podreu descobrir catedrals, basíliques, monestirs, esglésies i ermites gràcies a una sèrie d'itineraris guiats i a la recomanació de llocs d'especial interès que es podran visitar per lliure.

Sant Feliu de Llobregat estrena el projecte 'Catalonia Sacra'

(Bisbat de Sant Feliu de Llobregat) Cinc itineraris i diferents activitats integren les primeres propostes que el Bisbat de Sant Feliu de Llobregat impulsa dins de de Catalonia Sacra, un nou projecte de dinamització cultural i turística. El bisbe Agustí Cortés va presidir la presentació pública del projecte aquest divendres, a l'església de Sant Francesc de Vilafranca del Penedès.

Veure la fe