Vés al contingut

notícies relacionades

Nou curs a l'ISCRG: classes de teologia a l’aula i telemàticament

(Bisbat de Girona) L’Institut Superior de Ciències Religioses de Girona (ISCRG) oferirà durant el curs 2021-2022 classes de teologia, filosofia i ciències humanes seguint una modalitat d’ensenyament que combina les classes presencials a l’aula, al Seminari Diocesà, i les classes presencials online, és a dir, impartides telemàticament. La proporció serà del 35 % i el 65 % respectivament.

La catequesi a debat al tancament de curs de l’ISCRG

(Bisbat de Girona) L’Institut Superior de Ciències Religioses de Girona (ISCRG) tanca el curs amb una lliçó de cloenda sobre la catequesi, a càrrec de Joan Maria Amich. El vicari episcopal ha definit les noves generacions com “una pàgina en blanc pel que fa al tema religiós”.

La llengua catalana enriquida pel moviment bíblic

(Bisbat de Girona) "El moviment bíblic a Catalunya durant el primer terç del segle XX. Persones i obres" és el títol de la lliçó inaugural de l'Institut Superior de Ciències Religioses de Girona, que va pronunciar aquest dijous Joan Naspleda a la sala Doctor Estela del Seminari diocesà.

Girona analitza les raons de la missa dominical

(Bisbat de Girona) Mossèn Joan Baburés, rector de la basílica de Sant Feliu de Girona i professor de l'ISCRG, va ser l'encarregat d'impartir la lliçó inaugural del curs 2015-2016 d'aquesta institució acadèmica. La conferència, que va tenir lloc dijous en finalitzar la celebració oficiada pel bisbe Francesc Pardo, va versar sobre el tema 'Cal anar a missa el diumenge?'.

S'obre el període de matrícula a l’Institut Superior de Ciències Religioses de Girona

(ISCRG) L'Institut Superior de Ciències Religioses de Girona ja ha posat en marxa la campanya d'informació i de promoció del curs acadèmic 2015 -2016. L'ISCRG, entitat diocesana vinculada a la Facultat de Teologia de Catalunya, ofereix estudis de grau en Ciències Religioses -quatre anys, amb reconeixement civil a l'Estat espanyol- i de Màster -un any més-. També s'ofereix la modalitat d'un cicle de batxillerat eclesiàstic cursant els tres primers anys.

Veure la fe