Vés al contingut

notícies relacionades

L’IQS estrena Indefugibles, el nou podcast de Catalunya Religió

(CR) La Càtedra d’Ètica i Pensament Cristià de l’IQS obre un programa de podcast i ho fa amb la col·laboració de Catalunya Religió. Amb el nom d’Indefugibles han creat un espai de ràdio a la carta per afrontar “debats que ens persegueixen i, per molt que vulguem, no podem defugir”.

L'IQS debat sobre la cultura vocacional amb Enric Puiggròs

(Jesuïtes) El delegat de la Companyia de Jesús a Catalunya, Enric Puiggròs, ha estat el convidat de la nova sessió dels 'Divendres Liola' que es realitza a l'Institut Químic de Sarrià (IQS). En aquesta ocasió, la sessió s'ha centrat a debatre com incorporar la cultura vocacional al centre.

Oberta la preinscripció de graus IQS amb novetats acadèmiques

(IQS) La preinscripció per al curs acadèmic 2022-2023 de l'Institut Químic de Sarrià (IQS) ja és oberta. Per al nou curs destaquen, com a novetats, l'oferta d'un nou grau de Ciències Biomèdiques impartit per IQS School of Engineering i el grau de Turisme impartit per IQS School of Management que ofereix la possibilitat d'una doble titulació amb el grau de Màrqueting. 

Pere Borràs demana a l'IQS “posar els talents a favor d'un món millor”

(Laura Mor –CR) “Sant Ignasi parteix de la base que Déu està actuant en la història; però no hi actua Déu únicament, hi ha les forces del mal que s'estan posant les botes. Què ens toca? Col·laborar amb la dinàmica positiva”. És la proposta ignasiana que va defensar el jesuïta Pere Borràs en la tertúlia convocada divendres per la Càtedra d'Ètica i Pensament Cristià de l'Institut Químic de Sarrià.

Jornada IQS: "L'única resposta contra la postveritat és la 'parresia'"

(Glòria Barrete –CR) Fake News i postveritat són ja dos conceptes que han arrelat dins el nostre llenguatge. Semblen conceptes nous i moderns però la demagògia, la mentida, el mite, sempre han existit. L'any 2016 el diccionari Oxford escollia com a paraula de l'any 'Postveritat', i la definia com a "relatiu o referit a circumstàncies en què els fets objectius són menys influents en l'opinió pública que les emocions o les creences personals".

Albert Florensa: “El diàleg fe i ciència ja no és problemàtic”

(Laura Mor –CR) Són camps diferents i autònoms. Però ciència i fe “han de mantenir el diàleg perquè és enriquidor per les dues bandes, que s'il·luminen mútuament”. Així ho defensa Albert Florensa, que és membre de la Càtedra d'Ètica i de Pensament Cristià de l'Institut Químic de Sarrià (IQS).

"Cal deixar-nos commoure per la realitat, per canviar la perspectiva"

(Jesuïtes) Aquest dilluns s’ha presentat a Barcelona el document 'Crisi de solidaritat, solidaritat davant la crisi', una reflexió de la Companyia de Jesús a Espanya per ajudar a interpretar el temps actual i impulsar un major compromís a favor del bé comú.

recull de notícies

Veure la fe

podcasts