Vés al contingut

notícies relacionades

L'Institut Borja de Bioètica renova la seva direcció

(Institut Borja de Bioètica-URL) El patronat de l’Institut Borja de Bioètica (IBB)-Universitat Ramon Llull ha designat aquest dijous Montserrat Esquerda i Aresté nova directora general de l’IBB. El rector de la Universitat Ramon Llull, Josep M. Garrell i Guiu, tal com preveuen els estatuts de la URL, ha procedit al seu nomenament. Paral·lelament, el patronat de l’IBB també ha nomenat Helena Roig i Carrera nova directora adjunta de l’institució. Montserrat Esquerda, directora general

Primer Memorial Francesc Abel

(Institut Borja de Bioètica) Primer Memorial Francesc Abel. El va presentar l’Institut Borja de Bioètica de la Universitat Ramon Llull en la Jornada Memorial Francesc Abel sobre “Equitat i distribució de recursos limitats en salut” en honor al que va ser el seu president i fundador, el jesuïta Francesc Abel i Fabre.

Moisès Broggi, promotor de la bioètica

(Institut Borja de Bioètica) Moisès Broggi ha destacat professionalment per la seva tasca com a metge i cirurgià, de manera essencial durant la Guerra Civil, en el bàndol republicà, al capdavant de l’equip mèdic de les Brigades Internacionals i com a membre de l’Associació Internacional de Metges per a la Prevenció de la Guerra Nuclear, institució que va rebre el Premi Nobel de la Pau l’any 1985.

Marga Bofarull, nova presidenta de l’Institut Borja de Bioètica

(CR) El centre pioner en el debat i la recerca bioètica a Catalunya té nova presidenta. Marga Bofarull, religiosa del Sagrat Cor, substitueix el jesuïta Francesc Abel, fundador del centre i des fa uns anys allunyat de la seva activitat per motius de salut.

Veure la fe