Vés al contingut

notícies relacionades

fernando-miranda-salesians

Fernando Miranda, nou superior de la província salesiana Maria Auxiliadora

SALESIANS | El rector major dels salesians, Ángel Fernández, ha comunicat el nomenament de Fernando Miranda com a nou superior de la Inspectoria Maria Auxiliadora, amb seu a Sevilla i que inclou les obres salesianes a Catalunya. La decisió, després del consell general dut a terme durant la sessió d'aquest gener, s'ha fet pública mitjançant una carta compartida pel conseller regional, Juan Carlos Pérez.  
salesians-convocatoria

Els salesians anticipen el nomenament del superior de la Inspectoria Maria Auxiliadora

SALESIANS | "Al meu entendre seria aconsellable compassar el canvi d'inspector amb el dels consellers després del Capítol Inspectorial". Aquest és un dels motius que exposa l'actual superior de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora (SMX), Ángel Asurmendi, per demanar l'avançament de les consultes per al nomenament del nou inspector.

Un fil invisible que va al cor i a l’essència salesiana

(Salesians) La Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora celebrarà a la Casa-Seminari de Màlaga del 18 al 22 d’abril del 2022 el Capítol Inspectorial on participaran més d’un centenar de salesians i seglars de les presències salesianes de Catalunya, Andalusia, Aragó, Comunitat Valenciana, Canàries, Extremadura, Illes Balears i Regió de Múrcia.

Ángel Asurmendi, nou superior de la Inspectoria dels Salesians

(Salesians) Ángel Asurmendi Martínez ha estat nomenat nou superior de la Inspectoria Maria Auxiliadora, amb seu a Sevilla, que inclou les obres selesianes a Catalunya. Succeeix en el càrrec a Cristóbal López, recentment ordenat arquebisbe de Rabat. 

"Els salesians donarem guerra, perquè els joves són aquí i ens necessiten"

(Miguel Ángel M. Nuño –Salesians) Entrevista al nou provincial de la recent creada inspectoria Maria Auxiliadora dels salesians, Cristóbal López, que engloba Extremadura, Canàries, Andalusia, Múrcia, València, Aragó, Balears, Catalunya i Andorra. 1. Nascut a Almeria, format entre València i Barcelona, i primers anys de vida salesiana a Catalunya. Qui és en realitat Cristóbal López?

Veure la fe