Vés al contingut

notícies relacionades

Quina relació hi ha entre fotografia i turisme religiós?

(Abadia de Montserrat) La imatge fotogràfica a llocs sagrats, als llocs sants, en els espais de pelegrinatge i recorreguts turístics ha estat central en la percepció dels viatgers i en la creació d’un imaginari potent des dels primers anys de la fotografia. Alguns d’aquests llocs han estat reproduïts d’una i altra manera fins a convertir-se en imatges de relleu internacional.

Llibre 'Casaldàliga', l'essència de Pere feta imatge

(Glòria Barrete –CR) La unió entre la paraula de Pere Casaldàliga i la llum de les fotografies de Joan Guerrero ha donat com a resultat una obra mestra. "Un homenatge humil a un claretià que està amb els més febles", ha explicat Marcel·lí López de l'editorial Claret durant la presentació del llibre Casaldàliga. La seva gent i les seves causes, de Joan Guerrero, aquest dimarts al vespre a la Sala Pere Casaldàliga de la llibreria claretiana.

La càrrega simbòlica, de bellesa i d’expressió de la fotografia, des de l’òptica del Miracle

(Abadia de Montsserrat) Aquest divendres, dissabte i diumenge Jordi Farrús i Lourdes Estrada mostraran com millorar la percepció de la realitat a través de la càmera i com fer de la fotografia una pregària o un mitjà per acostar-se a la transcendència. Ho faran en un curs personalitzat de fotografia, que organitza la Casa d’Espiritualitat del Miracle, al Solsonès, i que forma part del cicle 'Art i espiritualitat'

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe