Vés al contingut

notícies relacionades

Arturo Sosa: “La llibertat de sant Ignasi no s’entén sense tenir en compte Manresa”

(Jordi Llisterri / Manresa –CR) “Després de gairebé onze mesos a Manresa, l’Ignasi convers de Loyola, surt encara més decidit a imitar a Crist i a parlar en nom seu. Amb una diferència: ara té les eines per entendre millor el llenguatge de Déu i per ajudar a altres a intentar desxifrar-lo”. Aquesta és una de les claus que va destacar el superior general del Jesuïtes, el pare Arturo Sosa, en la celebració dels 500 anys de la conversió de Sant Ignasi que s’ha fet aquest dissabte a la cova de Manresa.

L’Església catalana celebra els 500 anys de la conversió de Sant Ignasi a Catalunya

(Jordi Llisterri –CR) La Basílica de Sant Maria del Mar de Barcelona ha acollit aquests divendres un dels actes de celebració dels 500 anys de la conversió i l’estada de Sant Ignasi a Catalunya. Una representació dels bisbes catalans, dels religiosos i del clergat diocesà es van afegir a la celebració de la família ignasiana en una eucaristia presidida pel cardenal Joan Josep Omella i concelebrada amb el pare Arturo Sosa, superior general dels Jesuïtes.

La catedral de Pamplona acull la inauguració de l'Any Ignasià

(Jesuïtes) La catedral de Pamplona ha acollit aquest dijous l'acte solemne d'inauguració de l'Any Ignasià, amb el qual commemorem els 500 anys de la conversió d'Ignasi. El superior general de la Companyia de Jesús, Arturo Sosa, ha participat al llarg d'aquesta setmana en diversos actes que marquen l'inici de Ignatius500.

Els jesuïtes presenten ‘Ignatius 500’

(Jesuïtes) Ignatius 500 és l'Any Ignasià que els jesuïtes celebren per commemorar el cinquè centenari d'una experiència que va transformar a Ignasi de Loiola per sempre, i va donar lloc a una espiritualitat que ha facilitat la trobada amb Déu de multitud de persones de generació en generació.

Veure la fe