Vés al contingut

notícies relacionades

la-missa-rtve

'La Missa' celebra 40 anys d'eucaristies en català per televisió

RTVE | La primera missa en català a televisió es va emetre el 10 d'octubre del 1982, quan la seu de TVE a Catalunya encara era als estudis de Miramar. La difusió de la celebració dominical va ser fruit dels acords entre TVE i la Conferència Episcopal Tarraconense, és a dir, els bisbes catalans. Ara, el programa compleix 40 anys i és el més antic de la cadena. Per això, aquest diumenge 9 d'octubre, 'La Missa' ha canviat d'emplaçament i s'ha emès des de l'Abadia de la Mare de Déu de Montserrat. El bisbe de Lleida, Salvador Giménez, ha presidit la celebració.

Lleida respon a la demanda de vida interior amb Santa Teresa

(Laura Mor –CR/Lleida) Retorn als místics cristians. El Vè Congrés d'Espiritualitat que han convocat els Carmelites Descalços aquest cap de setmana al Santuari de Santa Teresina de Lleida ha refrescat el missatge de Santa Teresa de Jesús a un centenar i mig de participants. La trobada constata que hi ha “set de Déu” i que una vida interior plena només té sentit si serveix per obrir-se a les necessitats del món.

Resum del 2014, a 'Signes dels temps'

(CR) Aquest diumenge el programa de Televisió de Catalunya 'Signes dels temps' tancarà l’any 2014 repassant les notícies més destacades dels últims dotze mesos en l’àmbit de l’Església universal, espanyola i catalana.

panoràmica

Veure la fe