Vés al contingut

notícies relacionades

Josep M. Garrell: “No tinc cap dubte del servei de la Universitat Ramon Llull en la propagació de l'humanisme cristià”

(Jordi Llisterri –CR) El rector de la Universitat Ramon Llull (URL) va ser escollit primer president de la Strategic Alliance of Catholic Research Universities (SACRU). És una nova xarxa formada per vuit universitats catòliques o d’inspiració cristiana per promoure la recerca i la col·laboració a partir de la pròpia identitat. Josep Maria Garrell és rector de la URL des del 2012, renovat el 2016 i el 2020.

"Hem de denunciar la destrucció del patrimoni arqueològic del Pròxim Orient"

(Arquebisbat de Tarragona) El professor i arqueòleg especialista en història i arqueologia del Pròxim Orient antic, Felip Masó, ha alertat aquest dijous sobre les causes ideològiques, ecnoòmiques i polítiques que amenacen la destrucció del patrimoni al Pròxim Orient. Ho ha fet durant la conferència 'Les llàgrimes de Mesopotàmia.

El bisbe de Girona recorda per Sant Jordi les arrels cristianes de Catalunya

(Bisbat de Girona) En la carta pastoral publicada al Full Parroquial d’aquesta setmana, el bisbe de Girona Francesc Pardo afirma que les arrels cristianes “han configurat la nostra història, la nostra cultura, la nostra manera de ser i de viure, i no només la dimensió religiosa”.

Identitat i immigració, en la segona jornada sobre educació i infància en risc

(Jesuïtes) Les entitats del sector social dels Jesuïtes de Catalunya que treballen en l’àmbit de l’educació d’infants i joves convoquen per aquest dijous la segona jornada sobre educació i infància en risc al Casal Loiola. Enguany parlaran sobre la construcció de la identitat en infants i joves d’origen immigrant, i les dificultats que es troben en aquest procés, com a conseqüència de les seves experiències personals o familiars.

panoràmica

Veure la fe