Vés al contingut

notícies relacionades

L’Escola Pia de Catalunya s’uneix al projecte europeu CRISS

(Escola Pia) L’Escola Pia participa en el projecte CRISS d’innovació educativa, finançat amb el suport de la Comissió Europea (programa Horizon 2020) . El projecte té com a objectiu posar en marxa una plataforma digital per a l’adquisició, avaluació i certificació de les competències digitals als centres d’educació de secundària.

Les escoles cristianes refermen l'opció pel “canvi cultural” a les aules

(Laura Mor –CR) Un interrogant i una resposta unívoca, que només pot ser afirmativa: “Volem fer la feina millor?” És la pregunta que han de traslladar els equips directius de les escoles als claustres de professors. Així ho han encomanat des de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya durant la segona Jornada d'Innovació, que ha aplegat unes dues-centes persones al Col·legi Dominiques de l'Ensenyament de Barcelona.

Deu idees per entendre el canvi en les escoles dels jesuïtes

(Laura Mor –CR) Els jesuïtes han presentat aquest dijous els quatre primers quaderns d'una nova col·lecció editorial, 'Transformant l'educació', que busca donar detall de tot un procés: el com i el perquè van decidir canviar de paradigma educatiu a les seves escoles. L'acte de presentació, a l'Auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, ha aplegat més de quatre-cents assistents, que indiquen l'interès que la proposta desperta en el sector.

700 educadors de Jesuïtes Educació comparteixen el camí de l'Horitzó 2020

(Jesuïtes) El proper curs algunes escoles de Jesuïtes Educació estrenaran un nou model pedagògic a l’Etapa Infantil (MOPI) així com la Nova Etapa Intermèdia (NEI), de 5è de primària a 2n d’ESO. Són dos projectes concrets que s'emmarquen en l'Horitzó 2020 i que han estat presentats en motiu del Dia Institucional del Fòrum, que enguany es va celebrar el passat divendres.

Veure la fe