Vés al contingut

notícies relacionades

El moviment obrer recorda Guillem Rovirosa com a profeta

(CR) Aquest dijous la Germanor Obrera d’Acció Catòlica (GOAC) ha celebrat un homenatge al seu fundador, Guillem Rovirosa. L’acte va servir per recordar la figura de qui consideren “profeta del món obrer” amb l’estrena del documental Guillem Rovirosa, ara més que mai. Podeu veure’n el vídeo al peu d’aquest article.

Una Església més arrelada i transparent emmarca l’homenatge a Josep Gil

(Jordi Llisterri –CR/Poblet) “Si alguna cosa som és pel molt que hem rebut, perquè la nostra riquesa sempre ve dels altres, començant per Jesucrist Nostre Senyor”. Així agraïa el teòleg Josep Gil i Ribas l’homenatge cívic i institucional que ha acollit aquest dissabte el Monestir de Poblet.

Homenatge als més de 9.400 voluntaris de Càritas de Catalunya

(CR) Unes 4.000 persones s'han reunit aquest dissabte a l'edifici del Fòrum de Barcelona per retre homenatge als 9.400 voluntaris de Càritas Catalunya, en un acte presidit pel cardenal arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, i el president de Càritas Internacional i cardenal arquebisbe de Tegucigalpa (Hondures), Óscar Andrés Rodríguez Maradiaga.  

Gairebé 200 campanars homenatgen Verdaguer

(Dia de la memòria) El 110è. aniversari de la mort de mossèn Cinto Verdaguer no ha passat desapercebut. Gràcies a una iniciativa sorgida de la societat civil del país, els campanars de 182 esglésies, monestirs i ajuntaments d’arreu del país han brandat simultàniament durant tres minuts per homenatjar-lo, en el marc de la iniciativa cívica Dia de la Memòria.

Francesc Abel i la bioètica, un llegat per a la vida

(Institut Borja de Bioètica) Coindicint amb l’homenatge al pare Abel que es fa aquest dijous a Barcelona, l’Institut Borja de Bioètica (Universitat Ramon Llull) i Editorial Proteus publiquen Francesc Abel i la bioètica, un llegat per a la vida.

Veure la fe