Vés al contingut

notícies relacionades

Laudato si’, un cant al retrobament amb la natura

(Josep Gordi) L’encíclica del papa Francesc, Laudato si', és un compendi de molts temes: un repàs als problemes ambientals del planeta, una reflexió sobre el paper de la creació en els textos bíblics, la necessitat d’una ecologia integral… Però, al meu entendre i per damunt de tot, és una interpel·lació personal per relacionar-nos millor amb l’entorn natural, els altres i amb nosaltres mateixos.

Jueus catalans i dues iniciatives interreligioses rebutgen els atacs de París

(David Casals i Vila –CR) Catalunya és cada cop un país més plural i això té conseqüències en com les comunitats religioses han reaccionat davant els atemptats jihadistes de París de dies enrere, contra la revista satírica francesa 'Charlie Hebdo' i també contra un supermercat que venia 'kosher', menjar que compleix els preceptes que estableix la Torah.

L'ACO mostra el treball reeixit de cinc entitats en favor de la dignitat

“Som gent petita que podem canviar el món”

(ACO) L’Harmonia, ACIDH, La Sagrera es mou, Migra Studium i el Centre Educatiu i de Lleure El Bon Pastor treballen des de diferents àmbits per la dignitat de la persona, amb modèstia, però amb convicció: diuen que són gent petita, que són gotes dins un mar, però que poden canviar el món.

“Fem medicina preventiva quan harmonitzem la persona”

(Laura Mor –CR/Sant Antoni de Vilamajor)Hospitalia és una clínica de l’ànima”, un lloc que ajuda a superar “bloquejos energètics” i a retrobar l’harmonia personal. El germà Eladi Freixa descriu així la casa d’espiritualitat dels germans de Sant Joan de Déu.

panoràmica

Veure la fe