Vés al contingut

notícies relacionades

Càritas Barcelona demana augmentar la prestació per fill a càrrec

(CR/Càritas Barcelona) Les polítiques d’habitatge, d’ingressos mínims i de treball afecten especialment les llars monoparentals. Càritas Barcelona torna a denunciar qüestions estructurals no resoltes. I alerten de les situacions de pobresa en menors de 18 anys.

Càritas Caldes inaugura un pis social al Santuari del Remei

(Càritas Terrassa) El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Caldes treballa conjuntament amb Càritas Caldes, sota l’empara de Càritas Diocesana de Terrassa, per dur a terme un projecte d’habitatge social a la rectoria del Remei, el Santuari del Remei.

Llars Horitzó: un projecte per promoure un envelliment digne

(Càritas Barcelona) L’edifici Llars Horitzó, ubicat al passeig de la Rambla de Badalona, té 17 places i actualment hi conviuen 13 homes i 4 dones amb una mitjana d’edat de 70 anys. Abans d’entrar-hi no podien accedir a un habitatge per la seva situació econòmica i residien en habitacions de pisos compartits, havien patit desnonaments i/o venien de situació de carrer. A Llars Horitzó disposen d’una habitació pròpia amb bany i comparteixen espais i serveis comuns com menjador, cuina i bugaderia. 

La Fundació Pere Tarrés en alerta pels desnonaments de famílies amb infants

(Laura Mor –CR) Habitatges sense finestres, amb humitats, situacions d’amuntegament. Famílies senceres, amb infants, desnonades. Pisos compartits. Pisos ocupats. Habitacions rellogades. Domicilis amb una sola habitació. Nens que fan els deures damunt del llit. Joves que, en 14 anys, han passat per 15 habitatges diferents. Són situacions d’inseguretat, desprotecció i desarrelament que condicionen la salut emocional i física d’infants i joves.

Badalona: “Tothom sabia què hi passava i ningú va prevenir res”

(CR) Almenys tres persones han mort i una vintena han resultat ferides en el foc que s’ha originat a la nau ocupada a l’encreuament dels carrers Guifré i Tortosa de Badalona. L’incendi s’ha iniciat aquesta matinada i fins a les 8 del matí els bombers no l’han pogut reduir per complet, després que l’estructura de diverses parts hagi quedat afectada. A hores d’ara els Bombers estan estudiant si l’edifici es veu compromès i s’ha de demolir.

panoràmica

Veure la fe