Vés al contingut

notícies relacionades

La Seu d'Urgell, amfitriona de la desena trobada Taizé-Catalunya

(Bisbat d'Urgell) El proper dissabte 8 d'octubre La Seu d'Urgell acollirà la desena Trobada de grups de pregària de Taizé. Una convocatòria oberta a totes les generacions: grans i joves amics de Taizé s'hi trobaran per fer pregària i activitats de descoberta i reflexió. El període d’inscripció està obert.

Recursos per practicar la misericòrdia

(Laura Mor –CR) Google retorna 16.600 resultats a qualsevol animador que faci una cerca amb les paraules clau "recursos pastorals any misericòrdia". Només en català. Aquesta setmana, amb l'obertura de l'Any de la Misericòrdia, hi ha feina a destriar el gra de la palla.

”Estem segurs que l'oferta del Moviment de Professionals té sentit”

(Laura Mor –CR) Posen èmfasi en el món professional, però també porten la fe a la resta d'àmbits de la vida. El Moviment de Professionals Catòlics de Barcelona (MPCB) ha celebrat aquest dissabte el 25è aniversari de la seva fundació en un acte al Seminari Conciliar de Barcelona. I ho ha fet amb una proposta que mira el futur perquè "el que ha servit per a unes generacions, potser ja no serveix per a les generacions més joves".

Pere Tarrés demana prioritzar les polítiques d'infància

(Fundació Pere Tarrés) La Fundació Pere Tarrés ha presentat '15 propostes per a la infància', un document on es reclama que la infància formi part de les prioritats dels programes i les polítiques que resultin de les eleccions al Parlament de Catalunya, el proper 27 de setembre.

Pere Tarrés assumeix la gestió de la casa d'espiritualitat Josep Manyanet

(Fundació Pere Tarrés) La casa d’espiritualitat Josep Manyanet a Begues s'ha sumat als allotjaments que la Fundació Pere Tarrés posa al servei de les persones i de les escoles com a equipament educatiu. Des del gener aquesta entitat ha assumit la gestió d'aquesta instal·lació que té una capacitat per a 192 persones. Situada al Baix Llobregat, la casa està envoltada de boscos que permeten gaudir de la natura i esdevenen un lloc idoni per al repòs, l'oració i el recolliment interior.

L'Escola d'Animació Bíblica treballa per un cristianisme viscut "amb plenitud"

(Laura Mor –CR) Aquest dissabte l’Escola d'Animació Bíblica de Barcelona engega la setena edició de la Setmana Bíblica i ho fa amb un relleu especial pel fet que l’entitat celebra els deu anys de trajectòria. Avui té vint grups federats, cadascun amb un funcionament autònom i aquesta riquesa ha donat força a l’Escola, que avui ofereix servei a les diòcesis de Barcelona, Sant Feliu i Terrassa.

panoràmica

Veure la fe