Vés al contingut

notícies relacionades

vedruna-google-02

Vedruna Gràcia acollirà una nova jornada educativa de Google a Catalunya

VEDRUNA | Com poden fer servir Telegram els educadors en el dia a dia a l’aula? La realitat augmentada, la robòtica o la higiene digital ajuden a l’aprenentatge? I la creació d’un breakout digital, la geolocalització o les extensions de Chrome? Són algunes de les experiències dels 24 tallers que es presentaran el proper dissabte 22 d’octubre a l’Escola Vedruna Gràcia a Barcelona. Aquest centre acull el Col·la~Clic de 2022, la trobada de centres i docents que utilitzen Google Workspace i volen transformar l’educació a Catalunya.

Catalunya Religió, soci fundador d’un consorci internacional contra la desinformació sobre les vacunes

(CR) Set mitjans de comunicació i diversos experts s’han unit per combatre la desinformació sobre les vacunes contra la COVID-19 entre les comunitats cristianes. Amb l’objectiu d’ajudar a aclarir notícies falses o confuses s’ha creat un consorci internacional de mitjans de comunicació catòlics, agències d’informació i científics de renom mundial. Entre ells, i com a soci fundador, hi ha el portal Catalunya Religió.

Maristes i Google, junts per transformar l’educació

(Maristes) El director de la Fundació Champagnat, Llorenç Claramunt, i l’administrador, Rogelio González, s’han desplaçat fins a Londres pera acompanyar la signatura d'una aliança estratègica entre les editorials maristes Baula (la branca catalana d’Edelvives), Edelvives i Google for Education.

panoràmica

Veure la fe