Vés al contingut

notícies relacionades

Vivancos mostra al papa la música sacra contemporània

(CR) El compositor català Bernat Vivancos ha estat un dels convidats a intervenir en el congrés sobre música sacra que ha organitzat del 2 al 4 de març el Pontifici Consell per a la Cultura al Vaticà. "Música i Església: Culte i Cultura" era el lema d'aquest congrés per commemorar els 50 anys de la primera instrucció vaticana sobre música sacra que es va publicar després del Concili Vaticà II.

Martínez Sistach, el cardenal de Catalunya

(Jordi Llisterri-CR) Més de cinquanta anys de capellà, trenta de bisbe, i deu de cardenal. I arquebisbe emèrit en plena activitat. Això és el que recull el llibre entrevista al cardenal Lluís Martínez Sistach, Un cardenal es confessa. Aquest dimecres l'ha presentat a la premsa a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna.

L’Atri del Gentils llueix una nova Sagrada Família

(Jordi Llisterri – CR) La multitudinària sessió de clausura de l’edició de l’Atri dels Gentils a Barcelona va permetre presentar aquest divendres al vespre una nova visió de l’interior de la Basílica de la Sagrada Família. Tal i com probablement Gaudí ho va imaginar, la part musical de l’acte va marcar la cerimònia amb un nou descobriment de les possibilitats acústiques que ofereix el temple.

panoràmica

Veure la fe