Vés al contingut

notícies relacionades

Josep Martí: “M'entusiasma ajudar a créixer els alumnes”

(Laura Mor –CR) “Em faig gran, però les classes em donen vitalitat”. Amb 73 anys encara no s'ha jubilat. El dia que li fem aquesta entrevista, el germà Josep Martí de La Salle té pràctiques amb uns alumnes al laboratori d'acústica de l'Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Electrònica i Informàtica. Coincidint amb la festivitat de Joan Baptista de La Salle, patró dels educadors, publiquem el segon testimoni de 'La sèrie dels ex'.

Sant Joan de Déu Serveis Sociosanitaris celebra 10 anys

(Sant Joan de Déu) Sant Joan de Déu Serveis Sociosanitaris ha commemorat aquest dimarts al vespre el seu desè aniversari amb una petita celebració en el mateix recinte. L'acte ha comptat amb la presència de Pilar Díaz, alcaldessa d'Esplugues de Llobregat, i del germà José Luis Fonseca, superior provincial, a més de col·laboradors, germans i voluntaris.

El germà Cristí des de Dakar: "Quina joia de sentir cansament"

(Arquebisbat de Tarragona) Fins el 18 de desembre el Centre Tarraconense El Seminari acull l'exposició 'Dakar 2015: compromís i esperança'. Amb motiu del 75è aniversari de la fundació de la Comunitat de Taizé la Delegació diocesana de Missions ha organitzat aquesta mostra per fer conèixer la important tasca que, des de 1992, està realitzant aquesta Comunitat als barris perifèrics de Dakar, on hi és present el germà de Taizé

El germà Cristí: la missió a Dakar és "una frontissa entre cristians i musumans"

(CR/Observatori Blanquerna) A la ciutat de Dakar, al Senegal, el germà Cristí de Taizé assegura haver trobat "una terra apte per posar-hi les arrels". Amb 67 anys, descriu el seu barri com un espai on infants i joves musulmans conviuen amb els cristians: "Vivim junts, sortim junts, mengem junts" i hi afegeix amb humor "i potser alguna vegada ens enfadem".

panoràmica

Veure la fe