Vés al contingut

notícies relacionades

vidre-on-vas

Vidre, on vas?

GENERALITAT DE CATALUNYA | Envàs, on vas? Els sona veritat? Segur que en algun moment l’han cantat en tirar les escombraries al contenidor que toca. L’any 2011 la recollida selectiva a Catalunya es feia en un 40,6% del total de residus que generàvem.
Organica

Orgànica, on vas?

GENERALITAT DE CATALUNYA | Envàs, on vas? Els sona veritat? Segur que en algun moment l’han cantat en tirar les escombraries al contenidor que toca. L’any 2011 la recollida selectiva a Catalunya es feia en un 40,6% del total de residus que generàvem.
biocat

La Generalitat crea el Centre de Teràpies Avançades de Catalunya

GENERALITAT DE CATALUNYA | La Generalitat de Catalunya potenciarà el sector de les teràpies avançades amb la creació del nou Centre de Teràpies Avançades de Catalunya. El Govern busca que tots els avenços produïts en laboratoris i centres de recerca es puguin convertir en tractaments que millorin les malalties i, per tant, la qualitat de vida de la població.
caixa-gotic-catala

La Fundació “la Caixa” i la Generalitat col·laboren per recuperar patrimoni religiós

FUNDACIÓ “LA CAIXA” | El Departament de Cultura de la Generalitat i la Fundació "la Caixa" col·laboren per recuperar onze monuments del patrimoni català a través del programa 'Temps de Gòtic'. Entre aquests monuments, destaquen el frontal florentí de la Seu de Manresa, l'església de Sant Domènec de Girona o l'església de Sant Llorenç de Lleida. 

El GTER compleix 10 anys de treball en diàleg interreligiós

(Grup de Treball Estable de Religions) L'any 2004 es va crear un nou paradigma de relacions entre les religions, entre els creients i la resta de la societat civil: els líders religiosos de les confessions catòlica, protestant, musulmana, jueva i ortodoxa, conjuntament amb la resta de les seves comunitats, van adquirir la responsabilitat sentida d’implicar-se i d’establir relacions i llaços amb els altres, creant el Grup de Treball Estable de Religions, el

panoràmica

Veure la fe