Vés al contingut

notícies relacionades

boicot-qatar

Justícia i Pau rebutja la celebració del mundial de Qatar

JUSTÍCIA I PAU | Per la violació sistemàtica de drets humans, la mort de 6.500 immigrants i el missatge d'intolerància a les llibertats individuals que transmet al món. Són alguns dels motius pels quals Justícia i Pau ha fet públic en un comunicat el seu rebuig a la celebració del mundial de futbol que té lloc aquests dies a Qatar.

El VI Torneig de Futbol Sant Joan de Déu, un exemple d’integració

(OHSJD) Fa més de 10 anys que els usuaris dels Serveis de Rehabilitació del Baix Llobregat van formar l’equip de futbol que representa el Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Des d’aleshores, s’ha participat en diferents tornejos tant a nivell nacional com internacional i el Torneig de Futbol del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, que aquest any ha arribat a la seva sisena edició, s’ha convertit en una cita anual ineludible.

Càritas als camps de futbol

(CR) En el partit Espanyol-València es va projectar un petit vídeo de presentació del projecte "Joves a l'atur de Càritas" dins de la campanya "Marquen un gol a l'atur". El mateix missatge es difondrà el pròxim 2 de maig al Camp Nou durant el partit Barcelona-Màlaga. Aquí podeu veure la versió completa del vídeo de presentació de la campanya que compta amb la col·laboració d'Alfred Rodríguez Picó.  

panoràmica

Veure la fe