Vés al contingut

notícies relacionades

Funeral Joan Rigol

El funeral de Joan Rigol reuneix l’església i la política catalana al voltant d’una “bona persona”

JORDI LLISTERRI –CR | El cardenal Joan Josep Omella ha presidit aquest dijous el funeral de l’expresident del Parlament Joan Rigol, que va morir dimarts. En el funeral s’hi ha aplegat una àmplia representació de l’església i de la política catalana, sectors entre els quals Rigol sempre va contribuir a crear ponts. I ho va aconseguir perquè “era una bona persona”, com s’ha recordat en les intervencions de familiars i amics, i en l’homilia que ha pronunciat l’arquebisbe Joan-Enric Vives.

Funeral bisbe Carles Soler

L’Església catalana acomiada el bisbe Soler i Perdigó i Girona es queda sense bisbes

JORDI LLISTERRI –CR | Girona s’ha quedat sense bisbes. En pocs anys ha enterrat el qui era bisbe fins a la seva mort, Francesc Pardo, i els dos bisbes emèrits, Jaume Camprodon i Carles Soler i Perdigó aquest dimarts al matí. El funeral de Soler i Perdigó s’ha celebrat a la catedral de Girona i l’ha acompanyat representants de tota l’Església catalana. És el tercer funeral episcopal que s’hi celebra des de l’entrada del bisbe Pardo el 2008. El bisbe ha estat enterrat a la sepultura que hi ha al centre de la nau de la catedral.
Funeral Joan Botam

En el funeral del pare Joan Botam    

CR | Reproduïm la intervenció de Sebastià Janeras que va cloure el funeral del caputxí Joan Botam que es va celebrar aquest dissabte al convent de Sarrià. La celebració va estar presidida per provincial dels caputxins, fra Jesús Romero, i va predicar fra Francesc Castells.

"Jaume Vallcorba volia viure i expressar el sentiment d'humilitat, que no d'impotència davant Déu"

CR La Basílica de Sant Just i Pastor de Barcelona ha acollit aquest dilluns el funeral de l'editor català i fundador de l'editorial Quaderns Crema, Jaume Vallcorba, mort dissabte a causa d'un càncer. El jesuïta Jordi Font ha presidit la celebració de comiat. A continuació trobareu el text íntegre, tant de l'homilia com les paraules de comiat que va expressar el degà de la Facultat de Teologia de Catalunya, Armand Puig:

Homilia del jesuïta Jordi Font

Lleida s'acomiada del bisbe Malla

(Bisbat de Lleida) El bisbe emèrit de Lleida Ramon Malla i Call ha rebut sepultura aquest Dilluns de Pasqua als peus de la capella de la Mare de Déu de Montserrat, a la Catedral Nova de Lleida, després d’un funeral presidit pel bisbe Joan Piris i concelebrat per la major part dels bisbes de les diòcesis catalanes, amb el cardenal Lluís Martínez Sistach i l’arquebisbe Jaume Pujol al capdavant, així co

panoràmica

Veure la fe