Vés al contingut

notícies relacionades

Teresa Llach: “Com Joaquima de Vedruna, cal tenir projecte”

(Laura Mor –CR/Vic) “Experta en humanitat”. Així defineix Maria Teresa Llach Galilea a la fundadora de la seva congregació en el llibre que n’acaba de publicar. Joaquima de Vedruna. Quatre vides en una (Claret, 2021) és una biografia que actualitza la documentació disponible sobre la santa. El llibre, disponible en català, castellà, francès i anglès, està pensat per a tota la família Vedruna.

Consol Ferrús, claretiana: “Oferim fidelitat i coherència de vida”

(Laura Mor –CR/Reus) Treballen per predicar l'evangeli i per facilitar el camí de fe a d'altres persones. Són les Missioneres Claretianes i a Catalunya tenen tres comunitats: Tremp, Barcelona i Reus. En aquesta darrera ciutat han commemorat els 150 anys de presència. La comunitat, a més d'oferir-se com a casa d'espiritualitat, també compta amb un museu dedicat a la fundadora, Maria Antònia París, i la cripta on està enterrada.

Es clausura el procés de canonització d'Encarnació Colomina

(Missioneres Filles de la Sagrada Família) La Sala noble del Palau Episcopal de Barcelona acollirà el proper dimarts dia 13 al vespre l'acte de cloenda de la fase diocesana del procés de canonització de Maria Encarnació Colomina i Agustí, cofundadora de les Missioneres Filles de la Sagrada Família de Natzaret. Presidirà l'acte Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona, ​​acompanyat del postulador i dels membres del tribunal eclesiàstic format per a aquest procés.

Veure la fe