Vés al contingut

notícies relacionades

Sant Joan de Déu: “Sempre a punt per sortir a practicar la caritat”

(CR/SJD) Tant el superior general, el germà Jesús Etayo, com el superior provincial, José Luis Fonseca, han adreçat un missatge amb motiu de la Festivitat de Sant Joan de Déu, aquest 8 de març. Etayo ha adreçat una carta a tots els que formen la Família Hospitalària arreu del món.

Vic acull la cloenda dels 150 anys de la mort del pare Claret

(Claretians) Els missioners claretians d’arreu del món tindran posada la mirada a Vic els propers dies 23 i 24 d’octubre. Celebren la cloenda del 150è aniversari de la mort del pare Claret i ho fan a la casa mare de la congregació i al Temple on es troba el seu sepulcre.

Calassanç i l'aposta educativa pels nens més pobres

(Valentí Serra –Caputxins) No fa massa, en el 2007, la família calassància celebrà el record dels 450 anys de la naixença del fundador de les Escoles Pies, sant Josep de Calassanç; un naixement que s’esdevingué l’any 1557 a la població de Peralta de la Sal, a la Llitera.

Mor Edmon Garreta, l'abat de Poblet que va fundar el monestir de Solius

(Laura Mor –CR) Aquesta matinada ha mort als 96 anys el monjo cistercenc Edmon Maria Garreta i Olivella, abat emèrit del monestir de Poblet i primer prior de Solius. De temperament sensible i discret, va poder participar al gener de la celebració dels 50 anys del naixement del monestir de Santa Maria de Solius.

Thubten Wangchen: “No deixis la pràctica espiritual per a un altre dia”

(Direcció General d'Afers Religiosos) Thubten Wangchen (Kyirong, Tibet, 1954) és monjo budista, director fundador de la Casa del Tibet a Barcelona i membre del Parlament tibetà a l'exili en representació d’Europa. El darrer butlletí de la Direcció General d'Afers Religiosos li dedica aquesta entrevista. Aquest mes de novembre celebrareu el Lha Bab Düchen. Què es commemora?

Descobreixen un manuscrit inèdit de Josep de Calassanç

(Escola Pia) Joan Florensa i Aniol Noguera, responsable de l’Arxiu Provincial de l’Escola Pia de Catalunya i investigador respectivament, han localitzat un plec de 30 pàgines en format foli que han atribuit a Josep de Calassanç.

recull de notícies

Veure la fe