Vés al contingut

notícies relacionades

papa-emilce-cuda-diàleg

La delegada pontifícia per a l'Amèrica Llatina parlarà sobre el model econòmic del Papa a Barcelona

CR | La Fundació Valors Humans i la Casa d’Espiritualitat Sant Felip Neri proposen un diàleg obert amb la delegada Pontifícia per a l'Amèrica Llatina, Emilce Cuda, sobre la nova economia que el papa Francesc està impulsant. Sota el nom 'El nou paradigma econòmic: l’ecologia socioambiental' i coincidint amb el desè aniversari del pontificat de Bergoglio, la conferència i diàleg es realitzarà a la Casa d’Espiritualitat Sant Felip Neri el diumenge 2 d'abril a les 17:00 h. El bisbe auxiliar de Barcelona Sergi Gordo serà l'encarregat de presentar l'acte.
medalla-honor-barcelona-2022

La Casa d'Espiritualitat Sant Felip Neri, medalla d'honor de Barcelona 2022

CR |  Barcelona ha atorgat una de les medalles d'honor 2022 a la Casa d'Espiritualitat Sant Felip Neri - Fundació Valors, creada per les monges filipenses de la ciutat. L'acte de lliurament del guardó que ha tingut lloc aquest dimecres al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona ha servit per homenatjar les persones i les entitats compromeses amb els valors cívics i el compromís comunitari.
Meditació

Desvetllar la interioritat a l’aula, la proposta formativa de la comunitat filipense per al professorat

GLÒRIA BARRETE -CR | La Fundació Valors Humans, una Fundació creada per les monges filipenses de Barcelona fa uns deu anys, compta com a tema principal de treball el cultiu de la interioritat. Un treball que duen a terme a l’escola Lurdes de Barcelona des de meitat dels anys 80. Ara volen oferir aquest coneixement i experiència a tota persona que treballi amb infants i joves, i és per això que han desenvolupat un curs de formació, ‘l’Escola d’Interioritat’, per dotar d’eines que ajudin a desvetllar la interioritat a l’aula.

Veure la fe