Vés al contingut

notícies relacionades

518.160 persones es van beneficiar de l’acció de la Fundació Pere Tarrés durant el 2017

(Fundació Pere Tarrés) L'any 2017 ha estat un any excepcional per a la Fundació Pere Tarrés ja que durant aquests mesos s'ha commemorat el 60è aniversari de l'inici de la seva activitat. Han estat sis dècades on la seva activitat, compromís social i implicació amb la societat no han parat de créixer, com ho demostren les dades de la memòria institucional del 2017.

La Fundació Pere Tarrés celebra a la Gala de Nadal que el millor que té "són les seves persones"

(Glòria Barrete –CR) La invitació indicava el Centre Internacional de Congressos de Barcelona com a lloc de celebració. El motiu, participar a la Gala Tarannà de la Fundació Pere Tarrés, la seva habitual celebració de Nadal. Com és habitual per aquestes dates, les empreses i institucions celebren els ja tradicionals sopars d'empresa, però és clar, la Fundació Pere Tarrés no és sols una empresa, i la Gala ho va evidenciar.

300 educadors es comprometen a millorar i estendre el lleure educatiu

(Fundació Pere Tarrés) Quines són les contribucions del lleure educatiu en el segle XXI als infants i joves, a les seves famílies i escoles, a les organitzacions i a la cohesió social? Unes 300 persones s’han reunit durat el dia d’avui i ahir al 3r Congrés del Lleure Educatiu organitzat per la Fundació Pere Tarrés i per Didania, a on han participat entitats i empreses de tot Catalunya, i també de la resta d’Espanya.

Pere Tarrés: “L'oci educatiu pot cohesionar un territori”

(Laura Mor –CR) No és casualitat que siguin barris catalans i bascos els que el GIAS, el Grup de recerca, Innovació i Anàlisi Social de Fundació Pere Tarrés, ha escollit per a fer un anàlisi de casos sobre com l'oci i l'acció sociocultural contribueixen a la cohesió social. Ambdós territoris són reconeguts per la capacitat de teixir xarxes i la participació de la seva societat civil. L'objectiu dels tres anys que durarà la investigació –fins el 2017– és guanyar en coneixement científic sobre la matèria i oferir propostes de millora.

Nous torns de colònies i casals que trenquen amb l'entorn vulnerable

(Fundació Pere Tarrés) Des d’aquest dissabte i fins l’1 d’agost, 50 infants i joves en situació vulnerable participaran en les 'Colònies socials' a la casa de colònies Casal de l’Esperança a Ogassa (Ripollès), una activitat promoguda pels centres d’esplai federats de la Fundació Pere Tarrés. Aquest és el cinquè any que es realitzen aquestes colònies socials. Per a molts d’ells, aquests dies suposen un trencament amb la seva realitat quotidiana.

Pere Tarrés demana prioritzar les polítiques d'infància

(Fundació Pere Tarrés) La Fundació Pere Tarrés ha presentat '15 propostes per a la infància', un document on es reclama que la infància formi part de les prioritats dels programes i les polítiques que resultin de les eleccions al Parlament de Catalunya, el proper 27 de setem

recull de notícies

Veure la fe