Vés al contingut

notícies relacionades

L’Escola Concertada creu que es deixa els centres sols

(Fundació Escola Cristiana de Catalunya) “No han consultat amb nosaltres, ens hem assabentat de les mesures en el moment que el conseller Bargalló feia la roda de premsa”, explica el secretari general de la Fundació Escola Cristiana, Miquel Mateo.

L’Escola Cristiana atenta a “una situació excepcional i inaudita”

(CR) La Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) ha assumit plenament la decisió de tancament dels centres educatius a Catalunya davant “d’una situació excepcional i inaudita”. En les darreres hores ha generat diversos comunicats i informacions pels centres adreçades a un seguiment correcte de la mesura.

L’escola concertada, en defensa de la llibertat d'ensenyament

(Fundació Escola Cristiana) Hem seguit amb sorpresa les notícies sobre l'escola concertada recollides darrerament en els diversos mitjans de comunicació i que fan referència a uns possibles decrets d’admissió d’alumnes i de concerts educatius.

Recursos per a Tots Sants a les escoles

(Enric Puig / Fundació Escola Cristiana de Catalunya) S’apropen la festa de Tots Sants i el Dia dels Difunts. Dues festivitats cristianes molt arrelades en nombroses persones i famílies. Dues festes religioses, també, amb connotacions culturals i gastronòmiques notables que hi donen un relleu especial.

Les escoles cristianes i Blanquerna signen un acord per coordinar la formació i l’assessorament

(FECC) La Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) i la Facultat de Psicologia i Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull, representades respectivament pel pare Enric Puig, secretari general, i el doctor Sergi Corbella, degà, han signat un conveni de col·laboració que ampliarà l’acord que totes dues entitats tenien fins ara per a la formació i assessorament a les escoles del col·lectiu.

panoràmica

Veure la fe