Vés al contingut

notícies relacionades

La Fundació Carulla dedica la Nadala número 50 a Ramon Llull

(Fundació Carulla) Arriba a les llibreries 'Ramon Llull, una petjada de set segles'. És la Nadala de la Fundació Carulla, publicada en un volum de gran format, a color, que tracta un tema de manera monogràfica i alhora recull, a les pàgines finals, la memòria anual de la Fundació.

Verdaguer i Guimerà obren el cicle ‘La Bíblia en la literatura catalana’

(CR) Verdaguer i Guimerà davant la Bíblia és el tema de la primera sessió del cicle “La Bíblia en la literatura catalana” que, organitzat per la Fundació Carulla i la Fundació Catalunya-La Pedrera. El cicle comença aquest dimarts en el marc del cicle de conferències Converses a la Pedrera.

El taller d'inserció laboral de les oblates, premi Francesc Candel 2015

(Fundació Carulla/CR) La Fundació Carulla ha distingit amb un dels premis Francesc Candel d'enguany la comunitat religiosa Oblates del Santíssim Redemptor pel seu taller Dona Kolors, al Lloc de la Dona, dedicat a la inserció laboral de dones immigrants. Els guardons, que reconeixen les bones pràctiques en matèria d’immigració, es lliuraran el proper dilluns a dos quarts de set de la tarda, al Pati Llimona en un acte que presidirà la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté.

panoràmica

Veure la fe