Vés al contingut

notícies relacionades

L’Arquebisbat de Barcelona estrena l’aplicació ‘Full dominical’

(Arquebisbat de Barcelona) El Full dominical de Barcelona, la publicació degana de contingut religiós a Catalunya, s’adapta al continent digital. Des d’avui aquesta aplicació promoguda per l’Arquebisbat de Barcelona portarà els continguts del Full dominical als telèfons i tauletes mòbils amb sistemes operatius Android i iOS.

El bisbe de Girona recorda per Sant Jordi les arrels cristianes de Catalunya

(Bisbat de Girona) En la carta pastoral publicada al Full Parroquial d’aquesta setmana, el bisbe de Girona Francesc Pardo afirma que les arrels cristianes “han configurat la nostra història, la nostra cultura, la nostra manera de ser i de viure, i no només la dimensió religiosa”.

“Als deixebles també els costava entendre Jesús”

(Laura Mor –CR) Amb un to didàctic, pensant en un públic generalista, el teòleg Josep M. Solà i Montserrat ha comentat més de quatre-centes vegades l'evangeli. Això són deu anys de pràctica setmanal. Va començar el primer diumenge de Quaresma de 2005 sota el títol 'Mirant el text'. La parròquia de Sant Josep de Mataró va recollir aquelles orientacions, primer com un comentari oral i, després en el full dominical.

Mira, iaia, què he trobat en el nou Full Dominical!

(Jordi Llisterri- CR) El Full Dominical més antic de tot l’estat, creat el 1881, ara és el primer a incorporar les noves tecnologies i a integrar-se plenament a internet. Aquest dimarts s’ha presentat a l’arquebisbat de Barcelona el nou disseny del Full Dominical amb dues novetats tecnològiques: els codis QR i la presència de fotografies amb realitat augmentada.

Veure la fe