Vés al contingut

notícies relacionades

Fragmenta publica pòstumament l’autobiografia de Lluís Duch

(Fragmenta) Sortida del laberint, que arriba a les llibreries exactament un mes després del traspàs del professor, antropòleg i monjo de Montserrat Lluís Duch, ens endinsa en l’apassionant trajecte biogràfic de qui ha estat considerat per molts com un dels últims grans savis contemporanis. 

El president de la Generalitat rep l'equip de Fragmenta

(Fragmenta) El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha rebut aquest dijous al seu despatx del Parlament de Catalunya l'equip de Fragmenta Editorial, encapçalat pels editors Ignasi Moreta i Inês Castel-Branco, amb motiu de la recent commemoració del desè aniversari d'aquest segell. Fragmenta va néixer el maig del 2007 per publicar llibres sobre religions, espiritualitat i pensament des d'una perspectiva aconfessional i independent, i ha publicat des d'a

'La salut espiritual' de Ramon M. Nogués, un llibre instructiu

(Cristianisme al Segle XXI) El passat dimecres 30 de novembre, a la sala d’actes el CIC, va tenir lloc la presentació del llibre  La salut espiritual. Neurociència i qualitat mental, de Ramon M. Nogués, membre de la junta de “Cristianisme al segle XXI”.

recull de notícies

Veure la fe