Vés al contingut

notícies relacionades

José Luis Echechipía i Pello Ruiz Huici: música de Bach en diàleg amb l’oboè a Montserrat

(Abadia de Montserrat) La Basílica de Santa Maria de Montserrat acollirà dissabte 24 de juliol, a les 21.00 hores, el segon concert del Festival Internacional Orgue de Montserrat 2021 (FIOM 2021), que en aquesta ocasió estarà protagonitzat pels navarresos José Luis Echechipía París (orgue) i Pello Ruiz Huici (oboè), que interpretaran obres de Johann S. Bach, Domenico Scarlatti, Josep Pla Jesús Guridi i Ralph Vaughan Williams.

L’organista Thomas Ospital al IX Festival Internacional Orgue de Montserrat

(Abadia de Montserrat) Dissabte, 20 de juliol, a les 21h, tindrà lloc el segon concert del IX Festival Internacional Orgue de Montserrat. Abat Cassià M. Just, in memoriam (FIOM 2019), que enguany es posa a disposició de joves intèrprets i joves formacions singularitzades per la maduresa i la musicalitat de les seves interpretacions. En aquesta ocasió, i dins el capítol de grans solistes europeus, el jove i reconegut organista Thomas Ospital, titular del Gran Orgue de l’església de Saint Eustache de París, interpretarà obres del gran repertori romàntic.

Katelyn Emerson tanca el FIOM 2018

(Abadia de Montserrat) Dissabte, 25 d’agost, a les 21h, tindrà lloc a la Basílica de Santa Maria el darrer concert del VIII Festival Internacional Orgue de Montserrat (FIOM 2018), que tindrà com a protagonista l’organista nord-americana de gran renom internacional Katelyn Emerson, mestra de cor de l’església d’Advent de Boston (Massachussetts, Estats Units).

El Festival Internacional Orgue de Montserrat 2018, clàssic i innovador

(Abadia de Montserrat) El VIII Festival Internacional Orgue de Montserrat. Abat Cassià M. Just, in memoriam presenta un programa ric i divers, clàssic i innovador, amb tocs d’obertura cap a noves propostes i amb un nivell musical marcadament internacional. La voluntat del FIOM 2018, com diu el seu director musical, el P. Jordi-Agustí Piqué, és “d’explorar noves possibilitats sonores i artístiques que donin cabuda a gustos distints, sensibilitats múltiples i públics ben diversos”.

Veure la fe