Vés al contingut

notícies relacionades

Penelles, connectat a la llum de Nadal

(Bisbat d'Urgell) Penelles acollirà aquest dissabte l'activitat d'Advent que convoca l'Anteneu de la Fundació Esplais Santa Maria de Núria (FEMN), del bisbat d’Urgell. Amb el lema 'Connectats a la llum', la proposta s'adreça a socis i a tothom que hi vulgui participar.

Urgell consolida la fórmula de l'ateneu per madurar la fe dels joves

(Laura Mor –CR) Territori, cultura i espiritualitat són les tres potes del tamboret que l'Ateneu de la FEMN, la Fundació Esplais Santa Maria de Núria, proposa als joves del bisbat d'Urgell. Un espai d'acompanyament que va prenent cos després d'un any en marxa i que ja té una nova cita al calendari: els propers 27 i 28 de març la Casa de Colònies de Salgar a La Noguera acollirà la Trobada 5.0.

El 'geocaching' convoca educadors de la FEMN a les Avellanes

(Bisbat d'Urgell) L'Ateneu de la Fundació d'Esplais de Santa Maria de Núria (FEMN) oferirà el proper 4 de gener una nova trobada adreçada a monitors, directors, animadors de la fe, consiliaris i persones compromeses en l'educació en el lleure a la diòcesi

L’Ateneu de la FEMN, una proposta d’evangelització des dels Esplais d'Urgell

(Jaume Mayoral –FEMN) Des del grup de treball de la Fe de la Fundació Esplais Santa Maria de Núria (FEMN), del bisbat d’Urgell i amb la col·laboració de la Delegació Diocesana de Joventut, ha sorgit un projecte per poder acompanyar als joves en el camí de la trascendència, des d’una acció de proposar, dialogar i acompanyar.

Veure la fe