Vés al contingut

notícies relacionades

FECC: "Ara som menys tolerants com a societat i com a escola a l'assetjament"

(Glòria Barrete –CR) Tots hem tingut a classe algun company amb qui es fiquen els altres. Aquell nen que du ulleres grosses, aquella altra que és grassoneta i no és bona a la classe d'educació física, el nen a qui li costa l'estudi i repeteix curs, o fins i tot aquella que estudia massa. Molts recordem baralles a l'aula, acudits constants o burles cap a un company concret.

"Si a l'escola falta la religió, hi falta un dels coneixements"

(Glòria Barrete –CR/Reus) Cinc-cents mestres i professors de religió s'han aplegat aquest dissabte a l'escola La Salle Reus per a participar de la IX Jornada de Mestres i Professors de Religió, organitzada conjuntament pel Secretariat Interdiocesà d’Ensenyament de la Religió a Catalunya (SIERC) i la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC).

“Anem normalitzant la docència de la religió”

(Laura Mor –CR/Vic) Són conscients de les dificultats que viuen com a docents de religió, però les encaren amb il·lusió. Aquest és el discurs de mestres i professors d'aquesta assignatura s'ha reunit a Vic aquest dissabte en la vuitena trobada sectorial que organitza el SIERC i l'Escola Cristiana de Catalunya, en un marc formatiu i de convivència.

Veure la fe