Vés al contingut

notícies relacionades

foto Ubach

L'exposició fotogràfica de Bonaventura Ubach arriba a Barcelona

ABADIA DE MONTSERRAT | Les fotografies que el biblista Bonaventura Ubach (1879-1960) va fer a Síria, Iraq, el Sinaí i sobretot Palestina durant les primeres dècades del segle XX conformen el gruix de l’exposició “La mirada del biblista. Instants d’eternitat.
Exposició Setmana Santa Peu del Romeu

1.500 visitants a l'exposició de Setmana Santa dels pessebristes de Lleida

BISBAT DE LLEIDA | L'Agrupació Ilerdenca de Pessebristes ha tancat aquest Dissabte Sant l'exposició de Setmana Santa que tenia oberta a la seva seu social de la capella del Peu del Romeu amb un notable èxit de públic. Més de 1.500 visitants hi han acudit durant els tretze dies en que ha estat oberta al públic, des del passat 25 de març.
joan-miro-fundacio-caixa

Les fundacions Joan Miró i “la Caixa” presenten un audiovisual sobre els tapissos del pintor

FUNDACIÓ "LA CAIXA" | La Fundació Joan Miró ha presentat l’audiovisual 'Els tapissos de Joan Miró. Del fil al món'. Elisa Durán, directora general adjunta de la Fundació ”la Caixa”, i Marko Daniel, director de la Fundació Joan Miró, han presentat la nova etapa de col·laboració entre totes dues institucions per difondre la cultura a través de la col·lecció de la Fundació Joan Miró i dels seus projectes expositius i de recerca. 
Inauguració de l'exposició sobre Puig i Cadafalch

“Puig i Cadafalch va entendre que la Santa Seu és un actor internacional clau”

LAURA MOR –CR | Sembla que el Vaticà també s’ha estimat el nostre país. I que la diplomàcia hi va jugar un paper important. El 16 d’octubre del 1922 el president de la Mancomunitat de Catalunya, Josep Puig i Cadafalch, va rebre una carta de part de Pius XI. El papa li refermava “una vegada més la seva especial benvolença envers la forta i estimada terra de Catalunya”...
bonaventura

Montserrat amplia l'exposició fotogràfica de Bonaventura Ubach fins al gener

Abadia de Montserrat | L’exposició “La mirada del biblista. Instants d’eternitat. El Pròxim Orient al fons fotogràfic del P. Ubach”, que mostra a la Sala Daura del Museu de Montserrat les fotografies que el biblista i orientalista P. Bonaventura Ubach (1879-1960) va fer a Síria, a l’Iraq, al Sinaí, i sobretot a Palestina, durant les primeres dècades del segle XX, es podrà visitar fins el 8 de gener de 2023. D’aquesta manera, s’amplia el període de visita, que inicialment estava previst que finalitzés el passat 17 de juliol.

Veure la fe