Vés al contingut

notícies relacionades

Inauguració de l'exposició sobre Puig i Cadafalch

“Puig i Cadafalch va entendre que la Santa Seu és un actor internacional clau”

LAURA MOR –CR | Sembla que el Vaticà també s’ha estimat el nostre país. I que la diplomàcia hi va jugar un paper important. El 16 d’octubre del 1922 el president de la Mancomunitat de Catalunya, Josep Puig i Cadafalch, va rebre una carta de part de Pius XI. El papa li refermava “una vegada més la seva especial benvolença envers la forta i estimada terra de Catalunya”...
bonaventura

Montserrat amplia l'exposició fotogràfica de Bonaventura Ubach fins al gener

Abadia de Montserrat | L’exposició “La mirada del biblista. Instants d’eternitat. El Pròxim Orient al fons fotogràfic del P. Ubach”, que mostra a la Sala Daura del Museu de Montserrat les fotografies que el biblista i orientalista P. Bonaventura Ubach (1879-1960) va fer a Síria, a l’Iraq, al Sinaí, i sobretot a Palestina, durant les primeres dècades del segle XX, es podrà visitar fins el 8 de gener de 2023. D’aquesta manera, s’amplia el període de visita, que inicialment estava previst que finalitzés el passat 17 de juliol.

5.000 persones visiten l'exposició de diorames i pessebres de Lleida

(Agrupació Ilerdenca de Pessebristes) Punt i final aquest diumenge a l’exposició de diorames i pessebres de la capella del Peu del Romeu de l'Agrupació Ilerdenca de Pessebristes. Ho ha fet després d’haver rebut prop de 5.000 visitants, durant els vint dies que ha mantingut obertes les seves portes durant les festes nadalenques i en les quals ha rebut una mitja d’unes 250 persones per jornada.

L’IQS reconeix els 60 anys formant persones del jesuïta Lluís Victori

(IQS/CR) Quan compleix seixanta anys de docència, recerca i d'acompanyament pastoral a IQS, el centre ha organitzat una exposició dedicada al pare Lluís Victori, SJ. “Seixanta anys formant persones”, tal com diu el títol de l'exposició i del llibre que també s'ha editat.

Veure la fe