Vés al contingut

notícies relacionades

20220922SagradaFamiliaEvangelistes

La Sagrada Família posa els evangelistes als quatre vents

JORDI LLISTERRI –CR | Si algú dubta sobre quins són els quatre evangelistes i quin símbol els representa només haurà de mirar amunt. Trobarà els símbols dels quatre evangelistes als quatre vents coronant el temple. En pocs mesos la Sagrada Família finalitzarà les quatre torres del evangelistes que envolten la torre central de Jesús. Abans d’acabar l’any estaran acabades les torres de Marc i Lluc, i durant el 2023 les de Joan i Mateu. Com es va fer l’any passat amb l’estel de Maria, aquest dijous s’han mostrat les escultures de marbre que les properes setmanes culminaran les torres dues torres dels evangelistes de la banda muntanya.

La Sagrada Família acabarà les primeres torres dels evangelistes aquest 2022

(Sagrada Família) El calendari d'obres de la basílica de la Sagrada Família preveu acabar les dues torres dels evangelistes Lluc i Marc aquest 2022. Així ho ha informat la Sagrada Família que assegura que els terminis es podran complir "si la situació evoluciona positivament". A més, també s'espera poder pujar tres nivells la torre de Jesucrist. 

Milions d’evangèlics dels Estats Units no es vacunaran per principis de fe i desconfiança en la ciència

(CR) Vacunar-se s’ha convertit els darrers mesos en una qüestió de fe. Tant és així que la majoria de líders religiosos s’han vist obligats a posicionar-se públicament a favor de la vacunació per combatre el Covid-19, ja que un gran nombre de creients s’hi mostrava en contra i fins i tot havia afirmat que no es vacunaria per considerar-ho un acte en contra de la seva fe.

Set docents de religió evangèlica per a tot Catalunya

(David Casals i Vila –CR) A tot Catalunya hi ha set docents de religió evangèlica, malgrat que l’ensenyament religiós evangèlic és un dret segons la legislació vigent. Tot i això, les famílies i la comunitat educativa desconeixen aquest dret, i per aquest motiu el Consell Evangèlic de Catalunya ha iniciat una campanya, coincidint amb l'inici del període de preinscripció escolar.

Veure la fe