Vés al contingut

notícies relacionades

Els claretians revisen l'escenari europeu de la congregació

(Claretians) La Cúria General dels claretians a Roma ha acollit aquest cap de setmana la comissió encarregada d’elaborar un esborrany de la visió de la Congregació a Europa per als propers anys. Un document que intenta facilitar la resposta a la crida que senten els claretians a ser una congregació eminentment missionera també en aquest territori europeu.

L'escola Vedruna treballa per una pastoral comuna a tot Europa

(Laura Mor –CR) La congregació Vedruna presentarà el proper 6 de novembre un document marc sobre la pastoral a les escoles. El contingut d'aquest escrit institucional repercutirà en l'àmbit de la província d'Europa i forma part dels objectius prioritaris dels equips de pastoral Vedruna de Catalunya que aquest dijous s'han reunit a Vic.

El claretians debaten el seu futur a Europa

(Claretians) Emmarcada en el procés de reestructuració de la Congregació, aquest agost s’ha celebrat a Pamplona una Trobada de Claretians d’Europa. S’han reunit entorn d’un centenar dels deu Organismes d’Europa.

Responsables de l'Escola Pia es troben a Barcelona per configurar una circumscripció europea

(Escola Pia) Des d'aquest dimecres i fins divendres, diferents províncies europees de l'Escola Pia es reuneixen a Barcelona per tal de configurar l'anomenada circumscripció europea. Una vintena de laics i religiosos d'Hongria, Itàlia, Polònia, Betània, Emaús, Eslovàquia i Catalunya, compartiran experiències al voltant de la gestió educativa als seus respectius països.

panoràmica

Veure la fe