Vés al contingut

notícies relacionades

La gestió de la complexitat en les organitzacions, a debat

(URL) El Tercer Sector social tindrà veu en la XXII edició del Congrés EBEN-Espanya, que organitza la Càtedra ETHOS de la Universitat Ramon Llull sota el títol «Ètica, emocions i economia: la gestió actual de les organitzacions». Les jornades proposen un debat sobre la gestió de la complexitat en les organitzacions, amb i sense ànim de lucre, de la mà de diversos experts.

La pastoral de la salut: "Oferim suport per encarar moments dolorosos"

(Laura Mor –CR) Com es poden acompanyar situacions delicades de malaltia? I quan es tracta amb familiars de malalts crònics o de persones en fase terminal? Aquests i d'altres temes seran abordats enguany en el curs que proposa el SIPS, el Secretariat Interdiocesà de Pastoral de la Salut, i que enguany se centra en l'ètica de la salut.

"Els negocis sense ètica condueixen al desastre"

(IQS) Jesús Tricás, degà d’IQS School of Management, va assistir el passat 9 de març al IAJBS Board Meeting com a president de la IAJBS (International Association of Jesuit Business Schools), que compta amb 67 membres actius i 176 associats pertanyents a escoles de negoci d'arreu del món unides pel vincle de la Companyia de Jesús.

Els límits ètics de la tecnologia

(CR) Aquests setmana s’ha celebrat a la Facultat de Teologia de Catalunya una nova edició de les Jornades d’Ètica i Món Contemporani, enguany entorn de "La qüestió ètica en l’era de la tecnologia".  En la jornada inaugural de dilluns hi van intervenir el cardenal Lluís Martínez Sistach i i va presentar la sessió Antoni Babra, coordinador de les Jornades.

L’equilibri entre societat tecnològica i els desafiaments ètics

(FTC) La Facultat de Teologia de Catalunya, per mitjà del Seminari de Doctrina i Acció Social de l’Església (SEDASE) del Departament de Teologia Moral, en col·laboració amb l’Institut de Tecnoètica de Barcelona (La Salle-URL), organitza els dies 13 i 14 de febrer una nova edició de les Jornades d’Ètica i Món contemporani, enguany entorn de La qüestió ètica en l’era de la tecnologia.

panoràmica

Veure la fe