Vés al contingut

notícies relacionades

Alef 2.0, música cristiana per solidaritat

(Eloi Aran –CR) Dins de l’àmbit de l’escola cristiana s’escolten sovint expressions com ara “la pastoral som tots” o “la comunitat educativa evangelitza”. Aquestes dites troben sentit quan hi ha persones concretes que ho encarnen; més encara quan el P.A.S., o el personal titulat no docent, fa “PAS-toral”.

Sant Joan de Déu Serveis Sociosanitaris celebra 10 anys

(Sant Joan de Déu) Sant Joan de Déu Serveis Sociosanitaris ha commemorat aquest dimarts al vespre el seu desè aniversari amb una petita celebració en el mateix recinte. L'acte ha comptat amb la presència de Pilar Díaz, alcaldessa d'Esplugues de Llobregat, i del germà José Luis Fonseca, superior provincial, a més de col·laboradors, germans i voluntaris.

Sant Joan de Déu combat l'estigma de la malaltia mental amb un nou centre a Esplugues

(Sant Joan de Déu) El proper dimarts al migdia tindrà lloc la inauguració del Parc Biosaludable de Sant Joan de Déu Serveis Sociosanitaris, a Esplugues, centre que pertany a l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu Província d’Aragó-Sant Rafel. Aquest espai permetrà als usuaris, majoritàriament persones grans malaltes o que, independentment de la seva edat, pateixen malalties cròniques discapacitants, fer activitat física en un ambient estimulador.

Veure la fe