Vés al contingut

notícies relacionades

“Cal valorar si el col·lapse de l'Església és un punt i final o una nova oportunitat”

(CR) 'Anem al col·lapse? El futur incert de les institucions eclesiàstiques' ha estat el títol de la nova sessió del cicle Espai Obert que organitza l'associació Cristianisme al Segle XXI. La ponència ha estat a càrrec la pastora protestant Marta López i del sacerdot catòlic claretià Pere Codina que han estat presentats per Joel Cortés. 

“No ens creiem que la nostra forma de viure posa en risc la nostra supervivència”

(Cristianisme Segle XXI) Més d’un centenar de connexions a la ponència sobre ‘Ecologia post-coronavirus: espècie humana i ecosfera’. Aquest dissabte ha tingut lloc, de forma telemàtica, la xerrada inaugural del cicle Espai Obert de l’associació Cristianisme al Segle XXI, a càrrec de la doctora Marta Tafalla, professora d’Ètica i Estètica a la UAB.

Tresserras: “Les eines informatives constitueixen consciència”

(Cristianisme al Segle XXI) Joan Manel Tresserras ha estat el protagonista de la penúltima conferència del cicle ‘Situar-se en el món d’avui’, de l’Associació Cristianisme al Segle XXI de manera telemàtica. L’acte, celebrat aquest dissabte, ha dut per títol ‘La premsa, els digitals i el control de la gent’, una qüestió en la que el professor del Departament de Mitjans, Comunicació i Cultura de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB, exconseller de Cultura i Mitjans de Comunicació i president de la Fundació Irla és expert.

“Déu parla en la creació amb el llenguatge del silenci”

(Cristianisme al Segle XXI) Aquest dissabte dia 7, a la Sala d’Actes dels jesuïtes de Casp, Cristianisme al Segle XXI va celebrar una doble sessió d’”Espai Obert”, un cicle que enguany porta per títol “Espiritualitat i ecologia entorn de la Laudato si’”.

“No sempre gastar més energia suposa una millora de nivell de vida”

(Cristianisme al Segle XXI) Aquest dissabte l’Associació “Cristianisme al Segle XXI” va celebrar al Saló d’Actes dels jesuïtes del carrer Casp una nova sessió d’”Espai Obert’, cicle que enguany porta per títol  Espiritualitat i ecologia entorn de la «Laudato si’».

Veure la fe