Vés al contingut

notícies relacionades

L'Hospital de Campanya de Santa Anna en xifres

(CR) El 17 de gener de 2017 una onada de fred que va afectar Catalunya va propiciar l'inici de l'Hospital de Campanya a l'església de Santa Anna de Barcelona. Un any més tard els promotors de la iniciativa han fet pública la Memòria Anual del projecte.

Santa Anna: 24 hores al dia de pregària i acollida

(Jordi Llisterri-CR) Des d'aquest dilluns la parròquia de Santa Anna s'ha convertit en la primera església oberta 24 hores al centre de Barcelona. 24 hores com a espai de pregària i d'acollida, per a la gent sense sostre o per a tot aquell que vol ser escoltat i de pregaria per a tothom. La dimensió espiritual i la social caminen juntes en aquest ambiciós projecte que han batejat com "Hospital de Campanya".

"Mantindrem Santa Anna oberta 24 hores com a lloc permanent d'acollida i escolta"

(Glòria Barrete –CR) L'església de Santa Anna de Barcelona compleix una setmana com a hospital de campanya, com ells l'anomenen. El temple, obert com a mesura extraordinària per l'onada de fred dels darrers dies, engegava així un projecte més de fons, un projecte per fer una església de portes obertes, oferint-se com a lloc d'acollida i escolta. Però, què toca a partir d'ara?

“Hildegarda és una figura apassionant i volem que s’escolti la seva música”

(Laura Mor –CR) Per primera vegada a Catalunya, les virtuts dialogaran amb el diable aquest dimecres a l’església de Santa Anna de Barcelona. Serà l’estrena de l’Ordo Virtutum de Hildegarda de Bingen, que la coral Ardit Ensemble interpretarà després d'haver treballat fort per descobrir la intenció del cant medieval, per perfeccionar la interpretació i per oferir una obra rica en recursos escènics que apropin la compositora més prolífica de l’Edat Mitjana.

Veure la fe