Vés al contingut

notícies relacionades

arquebisbe-lima

L'arquebisbe de Lima parlarà sobre els hospitals de campanya a la Tribuna Joan Carrera

CR | L'arquebisbe de Lima, Carlos Castillo, serà el convidat de la tercera edició del col·loqui 'Tribuna Joan Carrera'. El religiós parlarà sobre el 'Present i futur d'una Església com a Hospital de Campanya'. Catalunya Religió és una de les entitats convocants d'aquesta conferència que tindrà lloc el 13 d'octubre. Aquest cop, serà en un format de sopar al claustre de la parròquia de Santa Anna de Barcelona. 

L'Hospital de Campanya de Santa Anna en xifres

(CR) El 17 de gener de 2017 una onada de fred que va afectar Catalunya va propiciar l'inici de l'Hospital de Campanya a l'església de Santa Anna de Barcelona. Un any més tard els promotors de la iniciativa han fet pública la Memòria Anual del projecte.

Santa Anna: 24 hores al dia de pregària i acollida

(Jordi Llisterri-CR) Des d'aquest dilluns la parròquia de Santa Anna s'ha convertit en la primera església oberta 24 hores al centre de Barcelona. 24 hores com a espai de pregària i d'acollida, per a la gent sense sostre o per a tot aquell que vol ser escoltat i de pregaria per a tothom. La dimensió espiritual i la social caminen juntes en aquest ambiciós projecte que han batejat com "Hospital de Campanya".

"Mantindrem Santa Anna oberta 24 hores com a lloc permanent d'acollida i escolta"

(Glòria Barrete –CR) L'església de Santa Anna de Barcelona compleix una setmana com a hospital de campanya, com ells l'anomenen. El temple, obert com a mesura extraordinària per l'onada de fred dels darrers dies, engegava així un projecte més de fons, un projecte per fer una església de portes obertes, oferint-se com a lloc d'acollida i escolta. Però, què toca a partir d'ara?

Veure la fe