Vés al contingut

notícies relacionades

Restaurant Imperfect: 5 anys de servei i formació solidària

(Xavier Memba –CR) Pronunciada just al final de la comèdia de Billy Wilder, Some like it Hot (1958), una de les frases més emblemàtiques en la història del cinema de tots els temps és la que surt dels llavis d’un excèntric milionari davant la confessió del personatge interpretat per Jack Lemmon que, fugint de la màfia, s’ha passat tota la pel·lícula fent-se passar per una dona.

Primera pedra al nou edifici del Nou Hospital Evangèlic

(NHE) Ja han començat les obres del nou emplaçament del centenari Hospital Nou Hospital Evangèlic (Nhe) al districte de Sant Martí. L’Hospital, ubicat al seu icònic edifici del carrer Camèlies al barri de Gràcia, canviarà la seva seu per un nou edifici ubicat en una superilla al barri del Parc de la Llacuna i Poblenou, al carrer Ciutat de Granada, 108-110.

L'únic centre sanitari evangèlic de Catalunya comença una nova etapa

(David Casals –CR) Quan al Segle XIX es va iniciar, es van fundar les primeres comunitats evangèliques a Catalunya; els seus fidels van començar a patir tota mena de discriminacions, per exemple en els enterraments, per la falta de cementiris civils, i també en l'atenció sanitària, ja que molts hospitals eren regentats per congregacions catòliques. 

Veure la fe