Vés al contingut

notícies relacionades

La Sagrada Família instal·la dues escultures de Lau Feliu

(Laura Mor –CR/Llinars del Vallès) Ja s'hi han fet el últims retocs i tenen el vist-i-plau de tot l'equip. Aquesta setmana s'instal·len, al frontó de la façana de la Passió de la Sagrada Família, el lleó de Judà i l'anyell o moltó d'Abraham. Són dues figures bíbliques que l'artista Lau Feliu ha esculpit sobre granit. Hem entrevistat l'escultor en el picapedrer que ha assumit l'encàrrec.

Montserrat rep l’edició en bronze de dues escultures d’Emili Fontbona Ventosa

(Abadia de Montserrat) El Museu de Montserrat (MDM) ha rebut la donació de dues escultures d’Emili Fontbona Ventosa (Barcelona, 1879-1938), Dona d’Amposta i Mariner de Tarragona. Aquestes obres van ser realitzades l’any 1902 originàriament en fang i representen el màxim exponent de la producció postmodernista de l’artista.

Escultures que parlen

(Catalunya Cristiana) Durant les pròximes setmanes s’inauguraran a l’absis de la Sagrada Família dues escultures de gran format de Montserrat Garcia Rius: sant Bru i sant Bernat. Ja fa uns quants anys que hi figuren sant Francesc i santa Clara, de la mateixa autora. Els quatre sants fundadors són un bon exemple de la força i l’harmonia present en tota l’obra religiosa d’aquesta artista de l’Hospitalet de Llobregat.

Veure la fe