Vés al contingut

notícies relacionades

Montserrat consolida la seva excel·lència musical

(Vida Nueva) L'excel·lència musical de l'Abadia de Montserrat s'ha edificat sobre la passió per la música i el cant com a instrument de la litúrgia. Ve de segles enrere, però, en els darrers anys, aquesta vocació de conrear els diferents àmbits musicals s'ha consolidat.

El canal YouTube de l’Escolania supera el milió de visites

(Abadia de Montserrat) Des de la seva posada en marxa, el novembre de 2008, el canal YouTube de l'Escolania de Montserrat compta amb un milió de visites. Persones de quasi tots els països del món han visualitzat els vídeos oficials de l'Escolania.

L’Escolania posa molt més que la veu en el disc "Moreneta en sou"

(Abadia de Montserrat) L’Escolania de Montserrat i la Capella de Música, acompanyats a l’orgue de la Basílica de Montserrat per Mercè Sanchís, sota la direcció de Bernat Vivancos, acaben de treure al carrer un nou disc amb un recull d’obres musicals del pare Àngel Rodamilans, a partir de poemes de mossèn Jacint Verdaguer.

Èxit d'assistència al concert de l'Escolania de Montserrat

(Bisbat de Sant Feliu) El passat divendres 25 de gener a les 21.00h l’Escolania de Montserrat, sota la direcció de Bernat Vivancos i amb l’acompanyament de la pianista Mercè Sanchis, va oferir un concert a la Catedral de la Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat, els beneficis del qual van destinats a Càritas. Va ser l’ocasió perquè la quarantena de nens de l’Escolania conegués la Casa de l’Església i saludés el bisbe Agustí Cortés.

Veure la fe