Vés al contingut

notícies relacionades

Foto_25AniversarioONG_Esade

Esade i la Fundació “la Caixa” capaciten més de 1.700 directius del tercer sector

FUNDACIÓ "LA CAIXA" | En el context actual on les organitzacions no governamentals i no lucratives (ONG-ONL) tenen un paper fonamental a abordar els desafiaments socials, l'Institut d'Innovació Social d'Esade i la Fundació ”la Caixa” han clelebrat el 25è aniversari dels seus programes de formació per a líders del tercer sector aquest 31 de maig.

Creix la presència dels ODS en les empreses

(Fundació "la Caixa") El programa JOVES FUTUR+ és una iniciativa de la Fundació FC Barcelona i la Fundació "la Caixa" que té com a objectiu oferir suport a joves extutelats. Un col·lectiu que es veu obligat a emancipar-se sense suport familiar i que queda en una situació de gran vulnerabilitat un cop assolida la majoria d’edat i finalitzada la tutela que la Generalitat exerceix a través de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA). Amb aquest nou conveni s'atendrà a 100 joves cada any durant els propers dos anys. Així, se'ls dotarà de les eines necessàries perquè puguin aconseguir una autonomia personal plena en absència d'una xarxa social que els doni suport. 

Xavier Melloni reivindica iniciatives emprenedores per "viure d’una altra manera"

(Jesuïtes) Esade ha inaugurat aquest mes d'octubre el nou any acadèmic en unes circumstàncies excepcionals, que ens enfronten a uns escenaris sense precedents, incerts i complexos, i posen de manifest “la necessitat d’adquirir una nova consciència col·lectiva planetària, una consciència de la interconnectivitat que existeix entre els múltiples aspectes que possibiliten o que impedeixen la vida”.

Josep Miralles, testimoni de Jesús caminant pels carrers d’un barri

(Xavier Alegre) En Josep, pel seu tarannà afable, generós, ple d’amor i profundament marcat pel seguiment de Jesús, ha sigut un regal per a totes les persones que hem tingut la sort de tractar-lo, llevat d’aquelles a les quals molestava la seva opció clara per la justícia.

En recordar el seu pas per aquest món, el sentiment que ens domina és el d’un profund agraïment. I d’admiració. En primer lloc, per les coses que va fer, que són moltes, sobre tot des de que l’any 1983 va obtindré, a Paris, el doctorat en Sociologia. Però encara més per la manera com les va fer.

Ignasi Martí, nou director de l'Institut d'Innovació Social d'ESADE-URL

(URL) Ignasi Martí, professor del Departament de Ciències Socials, ha estat nomenat nou director de l'Institut d'Innovació Social (IIS) d'ESADE-URL. Ignasi Martí rellevarà en el càrrec a Ignasi Carreras, que ha dirigit l'Institut des de la seva fundació l'any 2006 i l'ha convertit en un centre de referència per a la transformació social de les organitzacions.

URL i Càritas debaten sobre famílies i vulnerabilitat després de la crisi

(URL) L’auditori ESADEFORUM -que ESADE-URL té al seu campus de Barcelona- va acollir el passat 20 d’abril la jornada anual que organitza la Universitat Ramon Llull (URL) en col·laboració amb Càritas Diocesana de Barcelona, l’entitat catòlica sense ànim de lucre que treballa a favor de les persones en situació de pobresa i necessitat.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe