Vés al contingut

notícies relacionades

‘Cristianisme Viu’, formació oberta al personal de l’Escola Pia

(Laura Mor –CR) “Ens ha ajudat a créixer i ens ha fet trontollar”. És el retorn dels treballadors de l’Escola Pia que han participat en anteriors edicions de ‘Cristianisme Viu’, una formació anual per aprofundir en la fe cristiana. Aquest curs en fan la tercera edició.

Els barris de Barcelona premien les Vedruna i Enric Canet

(CR) Les Medalles d’Honor de Barcelona que cada any atorga l’Ajuntament a proposta dels districtes, una vegada més han reconegut diverses entitats i persones d’Església. En l’edició d’aquest any, el districte de Gràcia ha distingit l’Escola Vedruna i el de Ciutat Vella l’escolapi Enric Canet, impulsor del Casal d’Infants del Raval.

Enric Canet: "Per a molts, les paraules 'Déu' i 'pregària' generen distància"

(David Casals - CR) Enric Canet, pare escolapi i que porta molts anys compromès amb la infantesa, al Casal d'Infants del Raval, entre altres institucions, explica CatalunyaReligió.cat que el llenguatge que les institucions religioses fan servir ja no serveix per adreçar-se a molts col·lectius. Hem coincidit amb ell a la clausura del Forum Català de Teologia i Alliberament que es va celebrar aquest cap de setmana a Barcelona. Pregunta: Dieu que el Fòrum no és un moviment.  

Veure la fe