Vés al contingut

notícies relacionades

Enric Crous: “Crec profundament en la joventut que tenim”

(Jordi Llisterri-CR) Enric Crous és d’aquelles persones que té la capacitat de captar què està pensant el seu interlocutor. Potser per això ha tingut èxit com a gestor empresarial. Format a la UB i a l’IESE, ha gestionat grans organitzacions i empreses com Mercabarna, Fira de Barcelona, Cacaolat o Damm. Ara ha estat nomenat president de la Fundació Pere Tarrés, després de formar part del patronat des de fa vuit anys.

"L'empresa és una comunitat de persones que serveix altres persones"

(Opus Dei Catalunya) L'escola de negocis de la Universitat de Navarra, IESE Business School, ha conclòs a Barcelona la celebració del seu 60 aniversari amb el congrés d'Ètica "L'empresa i les seves responsabilitats socials", en el què hi ha participat monsenyor Fernando Ocáriz, gran canceller i prelat de l'Opus Dei.

“Quan el problema ambiental i social és tan gran, necessitem fer xarxa”

(Laura Mor –CR) Més informació i una major col·laboració poden evitar el malbaratament de recursos i afavorir, alhora, els col·lectius més vulnerables. Aquest és l'objectiu de la segona jornada Diàlegs entitat-empresa que organitza la Fundació Banc de Recursos: promoure un canvi de consciència i generar sinergies per revertir l'actual dinàmica de consum. La jornada tindrà lloc el proper dimarts 13 a Barcelona a ESADE Fòrum.

L’empresa lleidatana de reinserció Troballes celebra 10 anys

(Bisbat de Lleida) Aquest dimecres al vespre el Paranimf de l'Acadèmia Mariana-Casa de l'Església acollirà la celebració del desè aniversari de l'empresa de reinserció Troballes, vinculada a la Fundació Jaume Rubió i Rubió i a Càritas Diocesana de Lleida.

"Les qualitats dels grans líders són qualitats espirituals"

(ESADE) Diversos gurus i experts en lideratge i espiritualitat han coincidit en el primer Congrés Internacional sobre Espiritualitat i Creativitat en el Management celebrat a ESADE, en què hem de traslladar l'espiritualitat a les organitzacions i escoles per fomentar la creativitat i la "humanització".

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe

podcasts