Vés al contingut

notícies relacionades

ajuntament-barcelona-eleccions

Què diuen sobre religió els programes electorals de Barcelona?

ROGER VILACLARA –CR | En vigílies de les eleccions municipals que se celebren aquest 28 de maig, hem buscat què diuen els programes electorals dels diferents grups municipals de Barcelona sobre religió i espiritualitat. Hi ha propostes sobre els afers religiosos a la ciutat comtal?
VOT

Justícia i Pau demana que el vot d'aquest 28M no deixi cap persona fora

JUSTÍCIA I PAU | El diumenge 28 de maig tothom es cridat a exercir el vot en les eleccions municipals. L'organització Justícia i Pau destaca en un manifest diversos factors que influiran en la decisió de vot de cada persona, com la mobilitat, l'habitatge, la seguretat, els serveis socials i la neteja.
pere-tarres-trobada-monis

Els esplais cristians reclamen als polítics que escoltin els joves

FUNDACIÓ PERE TARRÉS | Més de 350 monitors i monitores dels centres i clubs del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) de la Fundació Pere Tarrés d’arreu de Catalunya i Balears s'han trobat durant aquest cap de setmana a Caldes de Montbui en la 22a edició de la Trobada de Monitors i Monitores. L'objectiu de la trobada ha estat el debat i la reflexió del paper dels joves en la transformació social i sobre l’emergència climàtica.

Veure la fe