Vés al contingut

notícies relacionades

Com educa l'esplai en el transcendent?

(Laura Mor –CR) De què parlen els monitors d'esplai quan es proposen “educar en el transcendent”? Com fer el traspàs de la llibreta d'objectius a l'activitat concreta amb infants i joves? Aquest divendres al vespre l'Àmbit de la fe del Moviment de Centres d'Esplais Cristians de Catalunya (MCECC) proposa 'La nit dels animadors de la fe'.

Vedruna Manresa: "Som pedagogs de l'exemple"

(Laura Mor i M. Eulàlia Muntané –CR/Manresa) Parlar de la vocació educativa i fer-ho en primera persona "és molt difícil". Així ho ha reconegut, sorpresa, Alba Company, que és mestra d'anglès i de religió d'Educació Primària i coordinadora de pastoral a l'escola Vedruna Manresa. Amb aquesta entrevista comencem una petita col·lecció de converses sobre l'educació a l'aula. I ho fem de la mà de professors que senten passió per la seva feina.

Omella als professors de l'escola cristiana: "Acompanyeu amb afecte i interès"

(Jordi Llisterri –CR) Fer com un rector de poble, però a l'escola: "Acompanyeu amb afecte i interès: és això el que saben fer els mestres". No ser només professionals de l'educació. Això és el que demana l'arquebisbe Joan Josep Omella als professors de l'escola cristiana. Sobretot que estimin els alumnes, perquè "només s'evangelitza des de l'amor".

panoràmica

Veure la fe