Vés al contingut

notícies relacionades

L'Escola Pia dedica la trobada formativa anual a la salut mental d'infants i joves

(Escola Pia) La salut mental ha estat el tema central de la 34a Jornada Escola Pia. La jornada, celebrada en línia, ha permès treballar en l'acompanyament als joves per a oferir espais segurs dins les escoles. La trobada ha comptat amb la presència del superior provincial de l'Escola Pia de Catalunya, Eduard Pini.

Escola Pia: "La pandèmia transformarà la nostra cultura?"

(Glòria Barrete –CR) Vuit setmanes de confinament. Iniciatives diverses, solidaritat desbordant, creativitat pastoral i educativa, noves pràctiques. Però també molts difunts. Un gran cop per a tota la societat i especialment per aquelles famílies que ho pateixen en primera persona. Com en el cas de l'Escola Pia de Catalunya, que ha vist morir cinc germans escolapis durant la pandèmia de la Covid-19, i quatre d'ells a causa del virus.

Eduard Pini, reelegit provincial de l'Escola Pia de Catalunya

(CR) Eduard Pini ha estat escollit com a provincial de l'Escola Pia pel proper quadrienni en el marc del 65è capítol provincial celebrat a l'Escola Pia de Sarrià. Pini renova així la responsabilitat al capdavant de la institució.

400 anys d'una obra de pietat i lletres

(Glòria Barrete –CR/ La Seu d'Urgell) Un dels carrers centrals de l'eix comercial de la ciutat de La Seu d'Urgell porta per nom sant Josep de Calassanç. Una modesta commemoració que recorda el pas del fundador de l'Escola Pia per la capital del bisbat d'Urgell. Hi va viure uns dos anys i mig. Aquest 2017 se celebren els 400 anys de la creació de l'Orde religiós, i l'Escola Pia de Catalunya ha celebrat aquest dissabte a La Seu d'Urgell l'acte central de l'aniversari.

"Renovo el meu compromís consagrant tota la meva vida al servei de Déu i dels germans"

(Viqui Molins) Aquest diumenge els religiosos i religioses que vivim al Raval i al Poble Sec de Barcelona hem renovat conjuntament els nostre vots a la parròquia del Carme. Ha estat una iniciativa secundada per tots els religiosos i religioses del barri, com era d’esperar. I dic que era d’esperar perquè les coses no surten sinó és en un clima preparat.

Veure la fe