Vés al contingut

notícies relacionades

Escola Pia: "La pandèmia transformarà la nostra cultura?"

(Glòria Barrete –CR) Vuit setmanes de confinament. Iniciatives diverses, solidaritat desbordant, creativitat pastoral i educativa, noves pràctiques. Però també molts difunts. Un gran cop per a tota la societat i especialment per aquelles famílies que ho pateixen en primera persona. Com en el cas de l'Escola Pia de Catalunya, que ha vist morir cinc germans escolapis durant la pandèmia de la Covid-19, i quatre d'ells a causa del virus.

400 anys d'una obra de pietat i lletres

(Glòria Barrete –CR/ La Seu d'Urgell) Un dels carrers centrals de l'eix comercial de la ciutat de La Seu d'Urgell porta per nom sant Josep de Calassanç. Una modesta commemoració que recorda el pas del fundador de l'Escola Pia per la capital del bisbat d'Urgell. Hi va viure uns dos anys i mig. Aquest 2017 se celebren els 400 anys de la creació de l'Orde religiós, i l'Escola Pia de Catalunya ha celebrat aquest dissabte a La Seu d'Urgell l'acte central de l'aniversari.

"Renovo el meu compromís consagrant tota la meva vida al servei de Déu i dels germans"

(Viqui Molins) Aquest diumenge els religiosos i religioses que vivim al Raval i al Poble Sec de Barcelona hem renovat conjuntament els nostre vots a la parròquia del Carme. Ha estat una iniciativa secundada per tots els religiosos i religioses del barri, com era d’esperar. I dic que era d’esperar perquè les coses no surten sinó és en un clima preparat. I al nostre barri ho vivim des de fa més de 25 anys amb una constància i una naturalitat que supera totes les expectatives.

Veure la fe