Vés al contingut

notícies relacionades

Animaset participa a la trobada de les editorials del Claret Publishing Group

(Claretians) Vint-i-un membres de les disset editorials de Claret Publishing Group han celebrat la reunió triennal per posar en comú les experiències de les diferents cases editorials de la congregació claretiana, entre les quals, l’Editorial Claret, representada pel seu director, Joan Bové.

L’Editorial Baula acompanyarà a les famílies amb renda mínima

(Editorial Baula) L’Editorial Baula està atenta a la realitat que ens envolta i dona resposta a les necessitats de les famílies més vulnerables,  a través de la Fundación Edelvives, amb unes beques del 50% de el cost dels llibres de text del Grup Edelvives,  a les famílies que accedeixin a la renda mínima que el govern aprovarà en els pròxims dies.

Dones infrarepresentades. La fotografia de Catalunya Religió pel 8M

(Glòria Barrete, Ignasi Escudero, Jordi Llisterri, Laura Mor –CR) “Tenim i tindrem una especial predilecció per les interlocutores femenines”. Aquest era el deure que explicitàvem fa un any pel Dia Internacional de la Dones. Un any més tard, valorem haver fet passos endavant per pal·liar una insuficient presència de les dones en les informacions del nostre portal. Tot i que reconeixem que encara ens queda molt camí per recórrer.

Ambaixadors d'una Església missionera

(Andrea Tornielli –Vatican News) La decisió papal d'incloure en el currículum formatiu del personal diplomàtic al servei de les nunciatures un any per passar en terra de missions es produeix pocs mesos després de l'anunci que el mateix Francesc va fer en el discurs conclusiu del Sínode per a l'Amazònia.

L’editorial Baula celebra 25 anys i es posa al servei de la formació dels docents

(CR) L’editorial Baula celebra el 2018 el seu vint-i-cinquè aniversari. Aquesta editorial catalana va néixer l’estiu del 1993  amb voluntat de donar servei a la comunitat educativa i fomentar la lectura entre els infants i els joves. Des de llavors ha orientat la producció als llibres de text i a la literatura infantil i juvenil en llengua catalana.

El manga i la Bíblia: èpica compartida

(Laura Mor –CR) El llibre dels llibres casa molt bé amb el món del manga. L'expressivitat i dramatisme del còmic d'estil japonès transmet amb detall i concisió les millors escenes de l'Antic i del Nou Testament. Herder Editorial ho ha sabut captar i ha inclòs la Biblia en manga entre les darreres novetats.

Sant Joan de Déu i Planeta convoquen el 18è Premi de Conte Infantil

(Sant Joan de Déu) L'Hospital Sant Joan de Déu i l'editorial Planeta han convocat el 18è Premi de Conte Infantil "Hospital Sant Joan de Déu". El premi, dotat amb 6.000 euros, és una iniciativa que té com a objectiu promoure la narrativa en català destinada a lectors d'entre 4 i 8 anys. Com a novetat, en aquesta edició els aspirants al premi han de presentar el conte il·lustrat.

recull de notícies

Veure la fe