Vés al contingut

notícies relacionades

bosco-global-salesians-horts

Bosco Global impulsa els horts agroecològics al Senegal

SALESIANS | El projecte, impulsat per Bosco Global i gestionat pels Salesians a Tambacounda, ha dotat d’equipament i formació agroecològica a joves i les seves famílies a les poblacions de Tambacounda i Missirah, al Senegal.
justiciapau-manresa

Justícia i Pau es troba a Manresa i debat sobre el desenvolupament integral de la societat 

JUSTÍCIA I PAU | Una seixantena de persones s'han reunit a la Cova de Sant Ignasi de Manresa en el marc de la trobada anual de la comissió general de Justícia i Pau. En la trobada, des de l'ecologia integral i l'espiritualitat ignasiana, han aprofundit en el compromís amb les diverses maneres de presència i incidència en la societat global a favor del desenvolupament integral i solidari de la humanitat.
Vetlla Creació 2022

“La Creació ens parla, però la seva veu ha estat silenciada per l'ésser humà”

GLÒRIA BARRETE -CR | La família ecumènica de tot el món s'uneix per resar i protegir la llar comuna, “l’Oikos de Déu”. Una celebració que comença l'1 de setembre, amb la Jornada Mundial d'Oració per la Cura de la Creació, i ha acabat aquest dimarts 4 d'octubre, festa de Sant Francesc d'Assís, amb una Vetlla ecumènica pel Temps de la Creació a la parròquia del Remei de Barcelona.
combustibles

Organitzacions religioses anuncien una desinversió multimilionària en combustibles fòssils

Moviment Laudato Si' | Trenta-cinc organitzacions religioses de sis països diferents han anunciat la seva desinversió en empreses de combustibles fòssils. Entre les institucions participants hi ha organitzacions catòliques que sumen una desinversió de 500 milions de dòlars. Un anunci que ha fet el Moviment Laudato Si', el Consell Mundial d'Esglésies, Operation Noah, Green Anglicans i FreenFaith, entre altres organitzacions. 

Kellia, el nou joc de taula fet per la Comunitat de Taizé

(CR) Ja està a la venda ’Kellia’, un joc de taula cooperatiu d’estratègia sobre els pares i les mares del desert. Ha estat creat i il·lustrat pels germans de la Comunitat de Taizé i, concretament, el disseny l’ha fet el germà Bernat. El joc combina espiritualitat, ajuda mútua i ecologia. 

Gallifa, el santuari de l’ecologia

(Josep Gordi –CR) De la mà del bon amic Joan Vallhonrat que és un gran coneixedor del medi rural del Vallès i un bon gestor forestal, hem visitat el Santuari de Gallifa. Una nova descoberta dins la col·lecció d'articles sobre santuaris naturals que publiquem a Catalunya Religió.

panoràmica

Veure la fe

podcasts